Sport » Kézilabda

Megalázó vereséget szenvedett az SzKC

Habár jól indult a szerda esti bajnoki, katasztrófa lett a vége. Bákó kilencgólos győzelemmel távozott Székelyudvarhelyről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-bako-5106
Fotók: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. február 12., 22:32
1 hozzászólás. 

Sorozatban a negyedik fiaskót könyvelhettük el szerdán este, a Székelyudvarhelyi KC-nak gyakorlatilag nem maradt esélye előbbre lépni a hatodik helyről.

A Bákói Știința elleni találkozó nem indult rosszul, az első tíz percben egyértelműen jobban játszott az SzKC: a Ciobanu – Mihalcea, Majnov, Kuzmanoszki, Onyejekwe, Tálas, Irimescu (játszottak még Szabó – Sipos, Feuchtmann, Blecsics, Komporály, Ferenczi, Cîmpan) felállás nekiugrott ellenfelének, ment a játék, de az első negyedóra után a vendégek kihasználták a hazaiak hibáit és egy-két gólos előnyre tettek szert. Az SzKC kapaszkodott, egyenlített, egyszer a vezetést is megszerezte, de nem tudott ellenfele fölé nőni, a szünetre egygólos vendégvezetéssel mehettek a csapatok.

szkc-bako-5026

A második játékrész elején abszolút rövidzárlat következett be az SzKC játékában, a vendégek zsinórban öt gólt dobtak és egyet se kaptak, az időkérés sem segített az udvarhelyieken.

Ugyan három gólra feljöttünk, de a vendégek edzője is tudott válaszolni egy időkérés után, Ghiță-t nem tudtuk tartani, egyre jobban elhúzott Bákó. A mintegy harminc vendégszurkoló folyamatosan provokálta a közönséget (egyszer egymás között is összeverekedtek, úgy tűnt, hogy a csendőrök kiviszik őket a csarnokból, de aztán mégsem), a mérkőzés pedig szép lassan a vendégek javára dőlt el.

szkc-bako-5090

Tíz perccel a vége előtt még mindig öt volt közte, aztán a végjátékban bekövetkezett a teljes összeomlás. A bákóiak gyakorlatilag akkor dobtak gólt, amikor akartak – a vége megalázó vereség lett, a szurkolók egy részének pedig elfogyott a türelme, a találkozó lefújása után percekig skandálták az edzőnek, Vlad Cabának címzett „Lemondani!" (Demisia!) rigmust. Abszolút mélyponton van az SzKC, az egyelőre majdnem biztosnak tűnik, hogy csak a hatodik helyen végezhet az alapszakaszban, idegenben jönnek nagyon nehéz meccsek.

A csapat csütörtökön Lengyelországba repül, szombaton a Gornik Zabrze ellen játszik Challenge Kupa-mérkőzést.


Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 17. forduló


Székelyudvarhelyi KC-Bákói Știința 26-35 (11-12)

Gólszerzők: Mihalcea 6 (egyet hetesből), Onyejekwe 5, Kuzmanoszki, Ferenczi 4-4 (előbbi egyet hetesből), Majnov, Feuchtmann 2-2, Tálas, Blecsics, Irimescu 1-1, illetve Ramba, Ghiță 8-8 (utóbbi egyet hetesből), Rotaru 6, Bondar 5 (kettőt hetesből), Vârtic 3, Da Silva, Bujor, Tărâță 2-2.

Kiállítások: 10, illetve 10 perc.

Hétméteresek: 2/2, illetve 4/3.

 



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
mzolee
2014-02-13 09:11:24
:(
No comment...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."