Sport » Kézilabda

Bebiztosította hatodik helyét az SzKC

Ötgólos SzKC-siker született Resicabányán, ahol nemcsak a házigazdák durva csapatával kellett megküzdeniük az udvarhelyieknek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc carasseverin-0768
Fotók: Csedő Attila / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. március 18., 21:58
0 hozzászólás. 

Kuzmanoszki kézfejében eltört egy csont a vasárnap esti meccsen, egy hónapig nem állhat a csapat rendelkezésére, így hiányában más taktikát kellett felvázolnia Vlad Cabának a kilencedik helyen álló resicabányai csapat ellen.

Így a Ciobanu - Komporály, Majnov, Feuchtmann, Onyejekwe, Tálas, Irimescu kezdőhetes állt fel a pályára, de Sipos, Ferenczi, Blecsics, Vlad, Mihalcea, valamint Szabó és a Orbán is játszottak a meccsen, amire húsz udvarhelyi szurkoló is elkísérte az SzKC-t.

Az első tíz perc után vezettünk, utána jobbára döntetlen volt az állás, a játékrész végére sikerült megtartani a kétgólos előnyünket. Inkább Ferenczi és Feuchtmann játszottak az irányító posztján, Onyejekwe is rendre a belső hármasban kapott szerepet. Komporály néha váratlan gólokat szerzett, Ferenczi és Majnov is elemében volt.

szkc carasseverin-0865

Szünet után Orbán védésével és Vlad góljával már hárommal mentünk, de néhány perc alatt ki is egyenlítettek a házigazdák. Elbizonytalanodtunk, több támadást is elvétettünk, jól védekezett a resicai csapat, aztán Majnov átlövésével ismét vezettünk, Orbán egyre jobban védett. Irimescu, Majnov és Blecsics találataival megint elhúztunk hárommal.

Habár a Stark-Ștefan játékvezetői kettőssel nem volt gond, a bírói asztalnál mégis tumultus alakult ki a játékrész közepén. Vlad Caba azért tiltakozott, mert nem fújták be az általa kért pihenőidőt – sárga lap volt a jutalma, a Stan vezérletével egyre agresszívebb házigazdák ismét kiegyenlítettek.

De megint feljött az SzKC, sőt elment öt góllal, szemfülesek és erőszakosak voltak védekezésben a mieink, támadásban is rendre betaláltak. Öt perccel a vége előtt hat góllal vezettünk, innen már nem lehetett elveszíteni ezt a meccset, megérdemelten nyertük meg a találkozót.

A csapat csütörtökön indul Portugáliába, a Challenge Kupa negyeddöntőjének visszavágójára, az Aguas Santas elleni találkozó szombaton romániai idő szerint 20 órakor kezdődik.


Nemzeti Liga, 21. forduló


Krassó Szörény HC – Székelyudvarhelyi KC 26–31 (12–14)


Az udvarhelyi gólszerzők: Majnov 8 (egyet hetesből), Onyejekwe 7, Irimescu 3, Feuchtmann 3, Komporály 2, Ferenczi 2, Blecsics 2, Mihalcea 2, Tálas 1, Vlad 1.

Hétméteresek: 3/2, illetve 1/1.

Kiállítások: 4–6 perc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."