Sport » Kézilabda

Kikapott az SzKC, a bírók is belenyúltak

Egygólos vereséget szenvedett az SzKC a Bukaresti Dinamo otthonában. Ha szerdán legyőzi a Tg. Jiu együttesét ideahaza, megvan a negyedik hely.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

talashuba
Fotó: Sinka-Király Levente / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. május 18., 19:08
0 hozzászólás. 

A Szabó, Mihalcea, Blecsics, Sipos, Tálas, Feuchtmann, Onyejekwe hetes kezdte a meccset védekezésben (pályára lépett még Majnov, Komporály, Vlad és a sérüléséből visszatért Kuzmanoszki is, de csak néhány percre), a kezdés után negyedórával a vezetést is sikerült átvenni.

Elhúzni nem sikerült, a Dinamo egyenlített, vissza is vette a vezetést, kiegyensúlyozott első félidő volt, döntetlennel fordultak a csapatok.

Ugyanez az adok-kapok ment a második félidőben is, egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, kemény küzdelem folyt a pályán. A 36. percben Tálas góljával már kettővel ment az SzKC, de ezt is kiegyenlítették.

Ferenczi nagyon elemében volt, szép gólokat szerzett, azonban az utolsó tíz perc elején sorozatban három gólt kapott a KC. Vlad Caba időt kért, ami hasznosnak bizonyult: kiegyenlített az udvarhelyi csapat, ám az utolsó percekben a játékvezetők is belenyúltak a meccsbe.

onyejekwe

Majnov ütésért piros lapot kapott (minden bizonnyal nem játszhat szerdán a Tg. Jiu elleni meccsen), a házigazdák pedig bevitték a győztes találatot is.

Ha megnyertük volna a meccset, könnyebb dolgunk lenne szerdán, ám tett arról a játékvezetői kettős, hogy ne tudjon az SzKC hátradőlni. Ismét a szezon utolsó meccsére éleződik ki a helyzet: amennyiben a szerdai meccset hazai pályán megnyerjük a Tg. Jiu ellenében, negyedik helyen végez az SzKC.

Ehhez azonban mind a közönség jelenléte és buzdítása, mind pedig a csapat tudása, a játékosok lélekjelenléte is szükséges lesz.

Férfi kézilabda Nemzeti Liga, rájátszás, 4-6. helyért, 4. forduló:

Bukaresti Dinamo–Székelyudvarhelyi KC 33–32 (16–16)

Az udvarhelyi gólszerzők: Ferenczi 8, Mihalcea 5 (egyet hétméteresből), Tálas 5, Blecsics 5, Majnov 4, Feuchtmann 2, Onyejekwe 2, Komporály 1.

Kiállítások: 6–10 perc.

Hetesek: 4/4, illetve 1/1.


címkék: szkc kézilabda

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."