Sport » Kézilabda

Mihalcea további két évre az SzKC-é

Két évvel meghosszabbította szerződését a Székelyudvarhelyi KC-val a válogatott Mihalcea Andrei. Új kapust és átlövőt igazolt a csapat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc6
Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. május 28., 09:52
0 hozzászólás. 

A következő két idényben is az SzKC játékosa lesz Mihalcea Andrei, aki meghosszabbította szerződését az SzKC-val. Az elmúlt idény végén hozzá hasonlóan tett Goran Kuzmanoszki, Ferenczi Botond, Tálas Huba, Chike Onyejekwe, Sipos Adrián, Orbán Szilárd, illetve újra az udvarhelyi csapathoz írt alá utóbbi testvére, Orbán Levente is, mindannyian plusz egy évre kötelezték el magukat..

Mihalcea Andrei több mint tíz éve, középiskolás korában került Udvarhelyre szülővárosából, Vajdahunyadról, 2005-ben tagja volt az országos bajnok nagyifjúsági csapatnak, majd nagy szerepe volt abban is, hogy 2007-ben az SzKC feljutott a Nemzeti Ligába.

Kétszeres bronzérmes, egyszeres ezüstérmes az SzKC-val, ugyanakkor a román válogatott állandó tagja. A 2013-14-es idényben összesen 119 gólt szerzett az SzKC színeiben.

A távozását a Facebook-on múlt héten bejelentő és a közönségnek, a klubnak köszönetet mondó Ionuț Ciobanu helyére az SzKC új kapust igazolt. A 33 éves grúz Shota Tevzadze lesz az SzKC egyik új hálóőre, a sportoló az elmúlt hat idényt a Bákói Științánál töltötte, így régi ismerőse az udvarhelyi csapatnak és közönségnek.

tevzadze

Múlt héten még egy macedón balátlövő, a 31 éves Mitko Sztojlov is az SzKC-hoz szerződött.

Csütörtökön és pénteken két felkészülési találkozót is játszik a román és a magyar férfi kézilabda válogatott Nyíregyházán. A csütörtöki találkozó romániai idő szerint este 7 órától kezdődik telt ház előtt (televíziós közvetítés a magyar Sport 1 csatornán lesz), míg a pénteki zárt kapus, ún. gyakorló meccs lesz.

A román csapatba Ionut Ciobanu kapust és Mihalcea Andreit hívták be a Székelyudvarhelyi KC-tól, a magyar válogatottban pedig ott lesz a Pick Szegeddel nemrég EHF Kupát nyert székelyudvarhelyi Ilyés Ferenc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."