Sport » Kézilabda

Nehéz meccsek előtt áll az SZKC

Kemény bajnokik jönnek, de az angliai amatőrökkel mindkétszer itthon játszunk. Hétfőn a kupaellenfelet is megtudjuk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Fotók: Csedő Attila / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. november 06., 10:21
0 hozzászólás. 

A válogatott mérkőzések miatti szünet lejárt (Tevzadze és Rusia a grúz válogatottban szerepeltek, utóbbi 18 gólt dobott az Észtország elleni két találkozón), az SzKC kerete újból együtt van, szombaton pedig jön a folytatás: november 8-án 20.45-től a Bukaresti Dinamo otthonában játszik a csapat, a meccset a Digi Sport élőben közvetíti, akárcsak a következő bajnokinkat.

Szerdán, november 12-én az újonc Dunărea Călărași látogat a sportcsarnokba, a találkozó 20.15-kor kezdődik, szintén élőben lehet nézni a televízióban – a vendégekről annyit, hogy szerdán este Tordán, elhalasztott mérkőzésen, lemosták a pályáról a bronzérmes Potaissát, 30-21-re verték el Marian Raulékat.

Az SzKC novemberben még két bajnokit játszik le, a Nagybányai Minaur ellen november 16-án idegenben meccselünk, Tordát hazai pályán fogadjuk a hónap végén, ennek a pontos időpontja egyelőre nem ismert.

szkc

Hétfőn, november 10-én az is eldől, hogy kivel játszik az SzKC a Román Kupában. A kiírás menetrendje változott, a nyolcaddöntőkkel kezdenek. A Nemzeti Ligában szereplő tizenhárom együttes mellé három másodosztályos klub csatlakozik, kiemelés nincs, az először kihúzott csapat játszhat odahaza, egy meccsen dől el a továbbjutás.

A nyolcaddöntők november 27-én lesznek, kivétel a bajnok Konstancai HCM, a nemzetközi kupameccsük miatt ők december 17-én játsszák le. A negyeddöntők, majd a kupagyőztesről döntő négyes torna csak 2015 tavaszán lesznek.

A Challenge Kupában mindkét meccset hazai pályán játssza az SzKC az amatőr, angliai HC Cambridge együttesével, a meccsek november 22-én és 23-án, szombaton és vasárnap lesznek, mindkét nap 18 órától kezdődnek a meccsek, a bérletek ezekre is érvényesek.

Hasonlóan a két évvel ezelőtti, Haslum elleni összecsapásokhoz, első nap az SzKC, második nap a Cambridge lesz a házigazda a kiírás szerint.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."