Sport » Kézilabda

Nehezen győzött az SzKC

Megizzadt az SzKC az újabb három pontért, csak a második félidőben tudta dűlőre vinni a dolgot. Temesvár nagyon ambíciós volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkctemesvar1
Fotók: Csedő Attila, Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. február 21., 17:40
0 hozzászólás. 

Bizonytalanul kezdte a szombat kora délutáni bajnokiját a konstancai vereség után az udvarhelyi csapat, csupán a 11. percben tudott meglógni három góllal, de az edzőváltáson átesett temesváriak (Constantin Ștefant a montenegrói Pero Milosevic váltotta a kispadon) rendre egyenlítettek, sőt többször vezettek is a játékrész folyamán.

szkctemesvar2Emberhátrányban is tudtak gólt szerezni, inkább ők uralták a mezőnyt, az SzKC játékosai több támadást is elhibáztak. Az utolsó másodpercekben sikerült döntetlenre menteni az első félidőt, a megint jól játszó Rusia góljával.

Elhúzni a második félidő elején sem tudott, sőt még kettős emberelőnyben is gólt kapott az SzKC, továbbra is sok hibával játszott a hazai csapat. A félidő közepére sikerült stabilizálni a 2-3 gólos előnyt, ugyanebben az időben több bírói ítéletet is vitatott a közönség.

szkctemesvar3Sok volt a durva belemenés, de a játékvezetők reklamálásnál, beszólásnál sem kegyelmeztek, sokat elmond a meccsről a kiállítások ideje. A végjátékban Vlad Caba nagyon jól kért időt (azelőtt Onyejekwét láthattuk kétszer is vilanni), balszélsőnk ismét gólt lőtt, ezzel már négy volt ide öt perccel a vége előtt.

Az előnyt meg tudta őrízni az SzKC, jövő szombaton az ezüstérmes Bákói Știința otthonába látogat.

Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 19. forduló

SZÉKELYUDVARHELYI KC – TEMESVÁRI POLI 29–26 (16–16)

Vezette: Din/Dinu (Bukarest)

SZKC: Tevzadze – Mihalcea 7 (2), Majnov 2 (1), Kuzmanoski 5, Rusia 5, Onyejekwe 4, Sipos. Csere: Szabó (kapus), Szász 4, Ramba 1, Stoilov 1, Ferenczi, Komporály. Edző: Vlad Caba.

POLI: Daskaloski – Hâlcă, Grigoraș 4, Fenici 5, Chikovani Irakli 4 (3), Timofte 5, Irimescu 2. Csere: Stănescu Tudor (kapus), Santeiu, Kaftin 3 (1), Leordean 1, Ciubotariu 1. Edző: Pero Milosevic.

Az eredmény alakulása: 5. perc: 3–4, 15. p.: 8–7, 22. p.: 11–13, 40. p.: 18–18, 45. p.: 21–20, 53. p.: 27–23

Hétméteresek: 3/3, illetve 6/5.

Kiállítások: 20, illetve 14 perc.

Sorin Sărăndan, Poli (másodedző): – Kiegyensúlyozott meccs volt, szerintem Udvarhely a legjobb csapat ebben a bajnokságban, minden poszton jók, nagyon modern kézilabdát játszanak. Két-három napja jött az új vezetőedző a csapatunkhoz, sok dolgot még nem tudott megváltoztatni, időre van szükségünk. Szerinte a nyolcadik helyre még odaérhetünk, de ahhoz idegenben is meccseket kell nyerjünk.

Vlad Caba, SzKC: – Temesvárral mindig jó meccseket játszunk, az első félidőben csak rohantunk utánuk. A különbség a vége felé keletkezett, de ez nem volt nagy a két csapat között – ez is azt jelzi, hogy érdekesebb, kiegyensúlyozottabb a bajnokság. Jó lenne még velük játszani idén, mert egy szép városba látogathatnánk



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."