Sport » Kézilabda

Élre lőtte magát az SzKC

Nagyon fontos meccset nyert meg az SzKC, otthonában fektette két vállra az ezüstérmes Bákót, ami eddig soha nem sikerült.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

bakoszkc3
Fotók: stiintahandbal.ro
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. február 28., 20:13
0 hozzászólás. 

Egyetlenegyszer tudott döntetlent játszani az SzKC a 2007 ősze óta tartó Nemzeti Ligás szereplése alatt Bákóban, a házigazdák az összes hazai meccsüket nyerték az udvarhelyiek ellen. Ez a sorozat mától a múlté, a bajnokaspiráns udvarhelyi csapat otthonában verte meg a tavalyi ezüstérmest.

A KC a Szabó - Mihalcea, Majnov, Ramba, Sipos, Rusia, Onyejekwe felállásban kezdett, de Vlad Caba együttesében szerepet kapott még Tevzadze, Kuzmanoski, Stoilov, Ferenczi és Szász.

Szabó Levente nagyon jó napot fogott ki, hiszen rögtön a meccs elején több nagy bravúrt mutatott be, indításaiból rendszeresen tudtak gólt lőni az udvarhelyiek, akik a 18. percben vették át először a vezetést. Ramba és Kuzmanoski is nagyon jók voltak ezekben a percekben. A félidő végére azonban egyenlítettek, sőt vezettek is a bákóiak, pihenni döntetlennel ment a két együttes.

bakoszkc2A második félidő elején is folytatódott az adok-kapok, továbbra is fordulatos volt a meccs, de a 47. percben megszerzett vezetést már nem engedtük ki a kezünkből. Habár csak egy-két góllal vezettünk, a különbség négyre is felment, Rusia többször is megzörgette az ellenfél hálóját. Az SzKC taktikusan, jól védekezve, támadásban is remekelve végül három góllal megnyerte az idény egyik legfontosabb mérkőzését.

Mivel a Bukaresti Dinamo 26-26-os döntetlent játszott a Nagybányai Minaurral, az SzKC egy ponttal elkerülte az eddigi éllovast, így a táblázat élére ugrott. A csapat következő meccsét hétfőn, március 9-én 18 órától játssza a Bukaresti CSM ellen hazai pályán, a meccset a Digi Sport közvetíteni fogja.

Férfi Kézilabda Nemzeti Liga, 20. forduló

BÁKÓI ȘTIINȚA –SZÉKELYUDVARHELYI KC 20–23 (9–9)

Az SZKC gólszerzői: Rusia 8, Ramba 4, Onyejekwe 4, Kuzmanoski 3, Majnov 2, Mihalcea 1, Sipos 1.

Kiállítások: 8, ill. 8 perc

Hétméteresek: 1/0 ill. 1/0



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."