Sport » Kézilabda

Első lehet az SzKC, hét végén jön a Benfica

Megkezdték a jegyárusítást az elődöntőre, szerdán nyerni kell Tordán a biztos második helyhez, de elsők is lehetünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

kupabronz1
A szövetség elnöke, a tavaly augusztusi autóbalesete óta lábadozó Alexandru Dedu adta át a bronzérmeket az SzKC-nak. Fotó: Facebook.com / Székelyudvarhelyi KC
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. április 07., 12:12
0 hozzászólás. 

Ha Tordán győz az SzKC szerdán este a Nemzeti Liga alapszakaszának zárófordulójában és az ugyanaznap 18 órától kezdődő Bukaresti Dinamo-Konstanca összecsapás hazai győzelemmel vagy döntetlennel ér véget, akkor első helyen végez az alapszakaszban az udvarhelyi csapat. Azonban ha Tordán kikap az udvarhelyi gárda, akkor a harmadik helyre is lecsúszhat.

Az utolsó fordulóban ma este negyed héttől a Bukaresti CSM a Bákói Stiințát fogadja – egyelőre úgy néz ki, hogy az alapszakaszt lezáró fordulóból csak ezt az egy mérkőzést lehet megnézni a Digi Sporton. Az SzKC szerdán este 8 órakor a Tordai Potaissa otthonában lép pályára, Nagybánya ugyanebben az időpontban a Zsilvásárhelyi Pandurii-val játszik, akárcsak a botrányos körülmények között lezajlott idei Román Kupa döntőjében, aminek fináléját 31-26-ra megnyerte a Minaur. Az SzKC üres lelátók előtt vasárnap délben átvette a bronzérmeket, Konstanca nem állt ki a bronzmeccsre a szombati részrehajló bíráskodás miatt.

A bajnoki után nyakunkon az újabb megmérettetés, hiszen a Challenge Kupa elődöntőjének odavágóját az SzKC a hét végén, április 12-én, vasárnap 18 órától játssza a városi sportcsarnokban a portugál Benfica ellen. A belépőket már meg lehet vásárolni munkanapokon 16 és 19 óra között a sportcsarnok jegypénztáránál.

A bérlettulajdonosok helyét április 8-ig, szerdáig fenntartják. A jegy ára 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lejbe kerül. Utóbbi kategóriából összesen háromszáz belépőt értékesítenek, amennyiben ezek elfogynak, akkor az általános jegyet lehet megvásárolni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."