Sport » Kézilabda

Az SzKC a legnagyobb támogatást kapja a várostól

Csörte az SzKC és a hivatal között, utóbbi szerint támogatják a csapatot, nem is akárhogyan.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

serleg2
Kupát nyert a csapat, a klub szerint a város mégsem nőtt fel az ambícFotó: Sinka-Király Levente / archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 17., 11:16
1 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi KC szerdai sajtótájékoztatóján elhangzottakhoz kívánt pontosítást fűzni Székelyudvarhely polgármesteri hivatala, közleményt juttatva el szerkesztőségünkbe.

Ebben az áll, hogy július 14-én, kedden Györi István, az SZKC sportigazgatója egy kérést iktatott a polgármesteri hivatal titkárságán, melyben kéri a városi stadion labdarúgópályájának használatát a július 15. és augusztus 9. közötti időszakban, minden nap 8 és 12 óra között.

A műszaki igazgatóság közölte, hogy nincs akadálya (az elmúlt évekhez hasonlóan) a pálya használatának, de kért egy pontosítást az időszakkal kapcsolatban, mivel a sportigazgatóval való telefonos egyeztetés során kiderült, hogy legtöbb heti 1-2 alkalommal lenne szükség a pálya használatára.

A közlemény ugyanakkor megjegyzi, hogy a polgármesteri hivatal a 2015-ös évre 1 millió lejt pályáztatott ki a versenysport számára (az idei évben hat kategóriában: tömegsport, ifjúság, környezetvédelem, hátrányos helyzetű csoportok felzárkóztatása, versenysport, kulturális tevékenység, összesen 1.665 millió lej). Ebből 360.000 lejt a Székelyudvarhelyi Kézilabda Klub, 195.000 lejt a Futsal Klub Székelyudvarhely, 145.000 lejt a Székelyudvarhelyi Futbal Club, míg 67.000 lejt a Fások Birkozó Klub kapott. Az összegekből is látszik, hogy a legjelentősebb eredményeket elért kézilabda a város részéről is a lehetőségekhez mérten a legnagyobb támogatást kapja.

Végezetül megjegyzik, hogy a város és a szurkolók a következő időszakban is mindent meg fognak tenni, hogy – a gazdasági igazgató véleményével ellentétben – városunk lakói által épített, sok örömöt és bánatot megért sportcsarnok, valamint az anyagi helyzet is fel tudjon nőni a csapat ambícióihoz.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Egy a sokból
2015-07-17 19:06:04
Ismét ferdítenek...
Mennyit irányzott elő a drága hivatal a női labdarúgó csapat számára???

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."