Sport » Kézilabda

Franciaországban izzadnak a fiúk, hétfőtől már bérletet lehet venni

Franciaországban edzőtáborozik a csapat, megvannak a keret mezszámai is. Hétfőtől kaphatók a bérletek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

edzotabor
Fotó: Facebook.com / SzKC
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. július 31., 09:51
0 hozzászólás. 

A franciaországi Montpellier-ben augusztus 4-ig edzőtáborozik a csapat, itt meccset nem játszanak, csak erőnléti edzés van, illetve ma a többszörös BL-résztvevő Montpellier-vel is közös edzést végeznek. Az edzőtábor keddig, augusztus 4-ig tart.

A klub hétfőtől kezdi árusítani a bérleteket a 2015-16-os idényre, idén kétféle bérlet közül lehet választani. Az SzKC honlapja alapján az alapbérlet a megszokott lesz, tehát a hazai pályán rendezett összes Nemzeti Liga alapszakaszbeli mérkőzésére, a Román Kupa kiírásának első találkozójára, illetve a Challenge Kupa 3. körének meccsére lesz érvényes. Akárcsak tavaly, ez 90, diákoknak és nyugdíjasoknak 70 lejbe kerül.

Az újdonság az All Access-bérlet, ez az összes hazai találkozóra érvényes lesz, amit a három kiírásban játszik az SzKC, ennek ára 225, illetve 165 lej. A bérleteket munkanapokon 16 és 19 óra között lehet megvásárolni a sportcsarnokban, a régi tulajdonosok helyét augusztus 17-ig tartják fenn.

szkc2015

Megvannak a csapat új tagjainak mezszámai is. Az újonnan jöttek közül a boszniai Petar Jokanovic a 32-es mezt fogja viselni a kapuban. A szerb Mitar Markez a 77-est, Milan Sajin pedig a 88-as számot választotta, Goce Ojleski 3-as mezben játszik majd. Az ifjúsági játékos, Csog Vencel a 18-as számú trikóban fog debütálni a nagycsapatban. A többi játékos mezén a régi számok maradnak, a távozó sportolók számait (2, 6, 12, 13, 19, 91) egyelőre nem hordja más játékos.

Az SzKC hazai meze egyedi lesz, a második rend szerelés piros, fehér vállal és ujjal, a szerelések továbbra is a Kempa sportszergyártó termékei. A csapat a képen ebben látható, kivéve Szász Andrást, aki a brazíiliai ifivébén játszik – a román csapat csütörtökre virradóra kikapott Franciaországtól 30-20-ra (Szász egy gólt szerzett a meccsen), így az 5-8. helyért játszhat.

Az SzKC mezszámai:

1 Szabó Levente

16 Orbán Szilárd

32 Petar Jokanovic

3 Goce Ojleski

5 Mihalcea Andrei

7 Kónya Hunor

8 Sipos Adrián

10 Vladimer Rusia

11 Tálas Huba

17 Goran Kuzmanoszki

18 Csog Vencel

20 Szász András

26 Lazo Majnov

52 Chike Onyejekwe

77 Mitar Markez

88 Milan Sajin



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."