Sport » Kézilabda

Újoncot vert az SZKC

Jól kezdte a bajnokságot a Székelyudvarhelyi KC, idegenben szerezte meg a három pontot.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc dinamo5
fotó: archív
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. augusztus 23., 19:31
0 hozzászólás. 

Vasárnap délután hat órától megkezdte szereplését a Székelyudvahelyi KC a Nemzeti Liga küzdelmeinek 2015/2016-os kiírásában. Az udvarhelyiek az újonc CSM Ploiești otthonában léptek pályára.

Lazo Majnovot és Milan Szajint ugyan nélkülöznie kellett a csapatnak, volt ki fellépjen helyettük, ugyanis az újonnan érkezett szerb légiós, Mitar Markez azontúl, hogy ő szerezte az SZKC első gólját az idényben, további négyet termelt és a huszadik percben, a maga öt találatával a mieink legeredményesebb játékosa volt. 4-4-ig fej- fej mellett haladtak a csapatok, majd az udvarhelyiek egy stabil 3-4 gólos előnyt alakítottak ki. melyet a félidei sípszóig meg is tudtak tartani.

14-11-el fordultak a csapatok. A második félidőben fölényünk 5-6 gólosra duzzadt, csapatunk emblematikus figurája, Mihalcea Andrei megállíthatatlanul dobálta a gólokat, a mérkőzés végére kilenc találatig jutott. A meccs hajrájára kicsit elfáradt a csapat és rendre hibázott a védelem, a Ploiești meg a záró sípszóig hajszolta az eredményt, végül két gól maradt előnyünkből és 30-28 arányban diadalmaskodtunk.

Mondhatni könnyedén begyűjtöttük első pontjainkat, hiszen a nem túl nagy különbség ellenére sem forgott veszélyben a győzelem. A Székelyudvarhelyi KC következő mérkőzését hazai környezetben játssza, a bajnoki címvédő Nagybánya érkezik majd hozzánk csütörtökön, akik egy döntetlennel kezdték a bajnokságot.

CSM Ploiești–Székelyudvarhelyi KC 28–30 (11–14)
Gólszerzőink: Mihalcea 9, Markez 6, Tálas, Kuzmanoszki 4-4, Onyejekwe 3, Sipos 2, Ojleszki, Rusia 1-1.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."