Sport » Kézilabda

Nagy csatát nyert meg az SzKC

Az utolsó másodpercben bedobott büntető döntött, fontos három pontot hozott el a csapat. Ghiță négy góllal mutatkozott be.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-csm2
Onyejekwe négy góllal vette ki részét a győzelemből
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. november 13., 20:55
0 hozzászólás. 

Több hiányzó volt a házigazda Steauánál is, hiszen sem Dimache, sem pedig Dinescu nem tudtak pályára lépni, sőt a katonacsapatnál a 38 éves Cian Andrei és a 41 éves kapus, Florin Dragomir is nagyon sok időt voltak a meccsben, amit az újonnan igazolt Cristian Ghiță nyitott egy remekbeszabott góllal. Nálunk sem Mihalcea, sem az Achilles-ínjával műtött Majnov, sem a kézsérülést szenvedett Csog, sem a sérvvel műtött Kónya nem utazott el Bukarestbe, Rusia továbbra sem tud a csapat rendelkezésére állni.

Bátran, jól játszott az SzKC, uralta a mezőnyt, Jokanovic kitűnően védett, Onyejekwe pedig gyors egymásutánban háromszor is mattolta az ukrán Mackevicset. Hat góllal lépett meg az SzKC, de a játékrész végén mégis visszakapaszkodott a Steaua, főleg az egyetlen átlövő, Grasu, valamint Georgescu szívós munkájának és a mi hibáinknak köszönhetően. Tálas is nagyon szemfüles volt többször, Markez pedig nemcsak heteseket, hanem a kontrákat is mind bedobta. Be is pánikolt többször a Steaua, de mégis fel tudott állni, csak egy gól volt közte a szünetben.

Egyenlíteni fordulás után három perccel tudott a francia Ouksir révén, ezután nehezen, de tartottuk az egy-két gólos előnyünket, a 46. percben néggyel is sikerült ellépnünk. Ez sem volt elég, a Steaua megint vissza tudott jönni, a két csapat óriásit harcolt az utolsó percekben. 28-29-nél Dragomir védte Markez ziccerét, majd szélsőnk kapufára lőtt egy hetest, mindez történt az 58. percben. 29-29-nél időt kért a Steaua, de Jokanovic védte Georgescu löketét. Jött az utolsó támadás, húsz másodperc volt hátra, kiharcoltunk egy büntetőt, amit Markez bedobott, a piros-kékeknek már nem jutott idejük támadásra.

Fontos meccset nyert meg az SzKC, a vereségek után nagyon jól jött ez a győzelem. Kedden, november 17-én hazai pályán játszik a csapat, a Temesvári Poli elleni találkozó 17 óra 15 perctől lesz a sportcsarnokban – erre, valamint a november 21-i Challenge Kupa-meccsre már megvásárolhatók a belépők a sportcsarnokban, de mindkét találkozókra érvényes mindkét bérlet. A sportcsarnok jegypénztára munkanapokon 16 és 19 óra között van nyitva, a felnőtt jegy 15, a diák- és nyugdíjas jegy 10 lejbe kerül.

Férfi Kézilabda Nemzeti Liga, alapszakasz, 12. forduló

BUKARESTI STEAUA–SZÉKELYUDVARHELYI KC 29–30 (15–16)

Chiajna, Concordia Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Adrian Nacu és Adrian Rucoi (Marosvásárhely)

STEAUA: Mackevics (1 védés/10 kapott gól) – Cian 1, Georgescu 8, Szőke 4, Grasu 3, Florea 8 (3), Johansson 1. Csere: Dragomir (11/22) – Irimescu, Ouksir 4. Vezetőedző: Ovidiu Mihăilă.

SZKC: Jokanovic (8/21) – Markez 11 (4), Bogunovic 1, Ghiță 4, Onyejekwe 4, Sipos, Tálas 5. Csere: Szabó (0/7), Orbán Szilárd (0/1) – Kuzmanoski 1, Ojleski 3, Szász 1. Vezetőedző: Vlad Caba.

Az eredmény alakulása: 3. perc: 1–3, 12. p.: 6–8, 18. p.: 7–11, 25. p.: 12–15, 33. p.: 17–17, 44. p.: 21–24, 54. p.: 27–28, 57. p.: 28–29.

Kiállítások: 8, ill. 4 perc

Hétméteresek: 4/3 ill. 5/4



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."