Sport » Kézilabda

Elkezdte a felkészülést az SzKC

Hétfőn összegyűlt a Székelyudvarhelyi KC kézilabdacsapatának kerete, kedden pedig megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

2
Ojleski (jobbra) a kézilabda Eb-n szerepel Macedóniával
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. január 05., 10:29
0 hozzászólás. 

A macedón Goce Ojleski hazája válogatottjával a lengyelországi Európa-bajnokságon vesz részt, így csak a hónap végén csatlakozik a kerethez. A klub nem tudta leigazolni a szerb Milan Sajint, mivel az átigazolási időszak lejárt, így a sportoló csak nyártól tud a csapat tagja lenni.

Ismét itt van Székelyudvarhelyen a francia Edouard Carnet edző, aki fizikailag készíti fel az együttest két hétig. Az SzKC január közepén Barcelonába megy edzőtáborozni, ahol a BL-győztes csapat vezetőedzője, Xavi Pascal is tart edzést a gárdának.

Három edzőmérkőzést játszik az együttes, a Barcelona 2-es csapatával, a katalán főváros másik együttesével, az Aragonnal, illetve a Granollers-szel. A bajnokság február első hétvégéjén kezdődik, az udvarhelyi gárda a Galaci Danubiust fogadja, de a kiíírás szerint január 31-én a Román Kupa negyeddöntőjében a Konstancai Dobrogea Sud együttesével fog játszani hazai pályán.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."