Sport » Kézilabda

Luis Suarez három gólt lőtt az SzKC játkosai előtt

Három edzőmeccs és komoly szakmai munka után tér haza az SzKC a barcelonai edzőtáborból. Suarezt és Messit is megtapsolhatták a fiúk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

barcelona2
Fotók: Facebook.com / Székelyudvarhelyi KC
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. január 23., 14:23
0 hozzászólás. 

Az SzKC kerete vasárnap, január 17-én érkezett Barcelonába, a csapat egy része aznap este megtekintette a Nou Camp stadionban az FC Barcelona–Athetic Bilbao (6-0) futballmérkőzést, a hazai győzelemből Suarez három, Messi, Neymar és Rakitic egy-egy góllal vették ki részüket.

Másnap megkezdődött a tulajdonképpeni edzőtábor a csapat számára: a tréningek a Sant Joan Despi sportteremben zajlottak minden nap, ezek többségén részt vet Xavi Pascual is, a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona vezetőedzője. A kapusokkal Julio Rodriguez Denamiel, a Barca kapusedzője foglalkozott.

barcelona1

Kedden este a Barcelona melletti Banyolesben játszotta az első edzőmeccset az udvarhelyi gárda, a Barcelona Lassa B együttesével. A katalán csapat keretét a Barcelona fiókcsapata adta, de pályára lépett a BL-győztes csapat tagja, Aleix Gomez is, illetve Gabriel Dujsebajev, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Talant Dujsebajev fia. A Barcelona válogatott játékosai a lengyelországi Európa-bajnokságon vannak.

Az első félidőben még az SzKC vezetett 19-17-re, a meccset egy góllal, 32-31-re a hazaiak nyerték. Az SzKC-ból Markez 7, Sipos 5, Rusia és Tálas 4–4, Mihalcea, Ghiţă és Onyejekwe 3–3, Kuzmanoski pedig 2 gólt szereztek.

barcelona3

Csütörtökön este jött a második tesztmeccs, az ellenfél a másodosztályú BM La Roca együttese volt. Vlad Caba együttese az első félidőben még 21-18-as vesztésre állt, de nagyon jó második félidőt produkálva négy góllal, 38-34-re legyőzte ellenfelét. A találkozón Markez 12, Rusia 6, Onyejekwe 5, Sipos és Kuzmanoski 4–4, Majnov és Tálas 3–3, Mihalcea 1 gólt szerzett.

barcelona4

A csapat pénteken este játszotta utolsó felkészülési találkozóját, ezt is megnyerte, a spanyol első osztályú Club Balonmano Puerto Sagunto ellen 18-14-es első játékrész után kétgólos, 33-31-es győzelem született, a gólokat Markez (7), Kuzmanoski (7), Onyejekwe (6), Mihalcea (6), Tálas (4), Ghiţă (2) és Sipos szerezték.

A csapat nagyon hasznos héten van túl, újult erővel vág neki a tavaszi idénynek. Vasárnap este indulnak haza, a jövő heti bajnoki rajtot megelőzi a Román Kupa negyeddöntője, ezt január utolsó hétvégéjén hazai pályán játssza a másodosztályú Konstancával, a pontos időpont egyelőre nem ismert.


címkék: szkc barcelona edzés

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."