Sport » Kézilabda

Egy félidőt bírt az SzKC

Egy cserejátékossal játszotta végig a Bukaresti CSM elleni rangadót a SzKC. A második félidőben meg is mutatkozott a fáradtság.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-csm-1
Kuzmanoski és Tálas, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. március 13., 13:22
0 hozzászólás. 

Rövid volt a kispadja a Székelyudvarhelyi KC-nak, kapusaink mellett csak Lazo Majnov volt bevethető Bukarestben a CSM elleni rangadón. Rusia eltiltás, Csog, Sipos, Szász és Ghiță pedig sérülés miatt el sem utazott a csapattal.

szkc-csm-2

A mérkőzés a hazaiak góljával kezdődött, Milosevic engedett el egy labdát, amelybe Szabó ugyan beleért, nem tudta megakadályozni, hogy a hálóban kössön ki a játékszer. Markeznek hamar érkezett a válasza. Egy-két gólos fölénynél nagyobbat nem tudtak kialakítani a hazaiak. Ahogy egy-két góllal sikerült meglépniük, rögtön jött az udvarhelyiek részéről a válasz. 

Egészen az első félidő végéig jól állta a sarat a KC, fej-fej mellett haladt a házigazdákkal, akiknek a szünet előtt jobban kijött a lépés. Néhány eladott labda után gyors indításokból büntettek és az eredményjelzőn pillanatok alatt négygólos különbség alakult ki.

Úgy tűnt, Vlad Caba fel tudta rázni a fiúkat a szünetben, hiszen a második félidőt Tálas góljai révén eredményesen kezdte az udvarhelyi alakulat. A beálló először bejátszás után, majd egy labdaszerzést követően kontrából is betalált.

szkc-csm-3

A csereként beálló bukaresti kapus, Ionuț Iancu sajnos hamar elvette a vendégek lövőkedvét. Először két ziccert, majd Markez átlövését és Mihalcea hetesét is hárította. Jokanovic is bemutatott ugyan egy-két szép védést, de ő sem tudott mit kezdeni Humet lövéseivel és hirtelen nyolcgólosra duzzadt a vendéglátók előnye.

Onyejekwe megtörte a gólcsendünket és el lehetett volna kezdeni a felzárkózást, de még az ág is húzta a fáradt udvarhelyieket: ha éppen nem Iancu hárított, akkor a kapufán csattantak a lövéseik. Majnov beállt a második félidőben, de ő sem tudott színt hozni a KC játékába, míg a bukarestieknek minden összejött. A meccs utolsó tíz percére pozitívumként Orbán Szilárd beállása és védései maradtak számunkra, sajnos az egyetlen cserével játszó udvarhelyiek tízgólos vereséget szenvedtek.

Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 24. forduló

BUKARESTI CSM–SZÉKELYUDVARHELYI KC 31–21 (16–12)

SZKC: Szabó (2 védés/7 kapott gól) – Mihalcea 2, Markez 6 (3), Kuzmanoski 3, Onyejekwe 3, Ojleski 4, Tálas 3. Csere: Jokanovic (3/18), Orbán (6/6) – Majnov. Vezetőedző: Vlad Caba.

CSM: Blazevic (4/12) – Kostadinovic 1, Milosevic 3, Mojsovski 4, Humet 6, Negru 4, Rotaru 6. Csere: Iancu (11/9)– Stavrositu 1, Militaru, Marijanac 2 (1), Stamate 1, Constantinescu 1, Novanc, Ungureanu 1, Sâncelean 1. Vezetőedző: Zvonko Sundovski.

Kiállítások: 8, ill. 6 perc

Hétméteresek: 2/2 ill. 5/3



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."