Sport » Kézilabda

Tét nélküli meccsen maradt alul az SzKC

Temesváron már nem volt tétje az alapszakasz utolsó meccsének, de az SzKC-nak sem sok köze a játékhoz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

temesvar-szkc
Jobb volt a hazai gárda. Fotó: Sinka-Király Levente / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. március 27., 17:08
0 hozzászólás. 

Mivel a házigazda Temesvári Poli az ötödik, az SzKC a harmadik pozícióba betonozódott be már az utolsó forduló előtt, nem volt nagy hajtás a vasárnap délutáni összecsapáson. Rosszul is kezdett az SzKC, az első gólját Rusia szerezte a nyolcadik percben, ám túloldalt honfitársa, Chikovani és annak társai már megszórták Szabó Levente kapuját. Markez hetest hibázott, Daskaloski a kipattanó után is menteni tudott. A tizedik perc táján mintha magára talált volna az SzKC, de nem sikerült az egyenlítés, igyekeztek tartani a lépést a lila mezesekkel. A játékrész végén Jokanovic váltotta Szabót, de neki sem ment jobban, mínusz öttel mehettünk pihenni.

Nem lett jobb a játék fordulás után sem, felváltva dobta a gólokat a két csapat, közben Daskaloski tovább parádézott a Poli kapujában. Nálunk Orbánnak sikerült megfognia pár lövést, a mezőnyben pedig Majnov is több lehetőséget kapott, hosszú hónapok után egy gólt is lőtt a még felépülésben levő macedón.

Az alapszakasz ezzel a találkozóval véget ért, kialakultak a rájátszás párosításai, ezek a következők: Dinamo-Călărași, Bukaresti CSM-Resica, SzKC-Torda, Steaua-Temesvár. Az első meccset a táblázaton előbb végzett csapat otthonában játsszák, majd a másik csapat pályáján csapnak össze a felek. Amennyiben szükséges harmadik mérkőzést, azt a második találkozót követően a magasabban rangsorolt csapatnál játsszák le.

Férfi Kézilabda Nemzeti Liga, 26. forduló

TEMESVÁRI POLITEHNICA –SZÉKELYUDVARHELYI KC

28–21 (15–10)

Temesvár, Constantin Jude Sportcsarnok, 400 néző. Vezette: Robert Harabagiu és Silviu Stănescu (Moreni)

Poli: Daskaloski (11 védés /18 kapott gól) – Timofte 3 (3), Irakli Chikovani 5, Fenici 5, Halcă 5, Lasica 4, Pejovic 1. Csere: Vîlceanu (0/3) – Ștefan Leonard 2, Păiuș, Grigoraș 2, Neamțu, Wokan 1. Vezetőedző: Pero Milosevic.

SZKC: Szabó (1/12) – Mihalcea 7(1), Markez, Kuzmanoski 3, Rusia 3, Ojleski, Tálas 6. Csere: Jokanovic (2/7), Orbán (5/9) – Onyejekwe, Majnov 1, Szász 1, Csog. Vezetőedző: Vlad Caba.

Az eredmény alakulása: 5. perc: 4–0, 10. p.: 5–3, 16. p.: 8–6, 26. p.: 13–9, 35. p.: 17–11, 43. p.: 21–17, 48. p.: 24–18, 56. p.: 27–18.

Kiállítások: 8, ill. 8 perc

Hétméteresek: 3/3 ill. 3/1



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."