Sport » Kézilabda

Barcelonában készül az SzKC, Verestóy is meglátogatta a csapatot

Két mérkőzést már játszott a csapat, kettő még hátravan. Teljes gőzzel készül a bajnokságra az SzKC, az elnök benézett az edzőtáborba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkcbarcelonaedzotabor
Fotók: Facebook.com / SzKC
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. augusztus 19., 11:17
0 hozzászólás. 

Nagyon jó körülmények között, igazi nyugat-európai profik módjára készül Székelyudvarhely kézilabdacsapata – az együttes ezen a héten Barcelonában van, ahol már két edzőmeccset is lejátszott.

Az első összecsapáson, kedden délután a csapat a spanyol első osztályban szereplő Fraikin BM Granollers ellen lépett pályára és 15-12-es első félidő után 32-30-ra kikapott. Az SzKC góljait Onyejekwe, Tálas (5-5), Ojleski, Baranau (4-4), Mihalcea, Markez, Kuzmanoski (3-3), Szász (2) és Peric szerezték.

szkcgranollers1Szerdán a csapat a többszörös spanyol bajnok és BL-győztes Barcelona együttesével mérkőzött, a katalán együttes 15-10-es első félidő után 33-20-ra nyerte meg a meccset, az udvarhelyiek góljait Mihalcea (4), Markez, Onyejekwe, Tálas (3-3), Peric, Kuzmanoski (2-2), Baranau, Szász és Balázs szerezték. A két csapat ma délután újra megmérkőzik egymással.

szkcbarcelonaA héten a klub elnöke, dr. Verestóy Attila is meglátogatta az együttest, megnézte az eddig lejátszott két barátságos találkozót. Az SzKC szombaton a spanyol másodosztályú CH Bordils-szal játszik még egy meccset, majd vasárnap hazautazik Székelyudvarhelyre és idehaza folytatja a felkészülést.

Az elmúlt két hétben már meg lehetett vásárolni az új idényre szóló bérleteket. Az alapszakaszban a belépők diákoknak és nyugdíjasoknak 6, felnőtteknek 8 lejbe kerülnek, a rájátszásban 10 és 12 lej lesz egy belépő ára. Idén is kétféle bérlet lesz, az alapbérlet az alapszakasz, illetve egy Román Kupa-mérkőzésre érvényes, ezek 60 és 90 lejbe kerülnek.

Az all access bérlet 100, illetve 150 lejbe kerül és a csapat összes hazai rendezésű összecsapására belépést biztosít. A régi bérlettulajdonosok már meg kellett vásárolják a bérleteket, hiszen régi helyüket máig tartották fenn. Jövő héten kedden, szerdán és csütörtökön 16 és 18 óra között lehet bérletet venni a sportcsarnok jegypénztárában.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."