Sport » Kézilabda

Az SzKC még játszik egyet a start előtt

Pénteken Fogarassal csap össze a spanyolországi edzőtáborból hazatért együttes, a kupa és a bajnokság jövő héten rajtol.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

vladcaba
Vlad Caba készülhet a Konstanca elleni taktikával. Fotó: Facebook.com / SzKC
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. január 25., 11:44
0 hozzászólás. 

A három spanyolországi edzőmeccs (az Anaitasuna elleni 27-33, a Billére elleni 35-27 és a Huesca elleni 31-31) után ezen a héten idehaza is játszik egy felkészülési találkozót az SzKC. Pénteken, január 27-én délután fél hattól a Fogarasi CSM lesz a tesztellenfél a sportcsarnokban. Vlad Caba együtteséhez ezen a héten visszatérnek a világbajnokságot megjárt szélsők is, a vb mind Maksim Baranau (Fehéroroszország), mind pedig Goce Ojleski (Macedónia) számára a nyolcaddöntőknél ért véget. A fehéroroszokat a svédek, a macedónokat a később a magyarokat is kiejtő norvégok küldték haza.

Jövő héten már élesben megy a játék: a Román Kupa nyolcaddöntőjében az SzKC Konstancán próbálja meg kivívni a legjobb négy közé jutást, ez a meccs február 1-én, szerdán lesz. Azt még nem jelezte a szövetség, hogy hánytól kezdik a találkozót és hogy tévés közvetítés lesz-e róla. Az első idei bajnoki pontos időpontja sincs meg egyelőre, elméletileg február 4-én, szombaton a Szatmárnémeti VSK-hoz, Orbán Szilárd együtteséhez látogat az SzKC, majd egy hét múlva bajnokin fogadja Konstancát.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."