Sport » Kézilabda

Lemondott Vlad Caba, az SzKC vezetőedzője

A csütörtök esti vereség után pénteken benyújtotta lemondását Vlad Caba. Az indok: nem sikerült teljesíteni a célkitűzést.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc4
Caba (balra) a klubelnök Verestóy Attila és a csapatkapitány Tálas Huba mellett a szezoneleji sajtótájékoztatón
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. április 14., 11:55
4 hozzászólás. 

Több mint hét évnyi együttműködés után távozik Székelyudvarhelyről Vlad Caba, a felnőtt férfi kézilabda csapat edzője – a szakember azután nyújtotta be lemondását, hogy a csapat csütörtökön este hétméteresekkel elveszítette a Konstanca elleni mérkőzést, s így nem jutott a bajnokság legjobb négy csapata között.

A klub honlapján azt közölte, hogy „az SzKC vezetősége ezúttal köszöni az eddigi alázatos, profi munkát az edzőnek, hét évet követően elválnak a klub és a tréner útjai". A közlemény nem jegyzi meg, hogy ki ül a hátralevő mérkőzéseken (az SzKC az 5.-8. helyekért küzd, Vaslui, Temesvár és Călărași ellenében, első ellenfele utóbbi csapat lesz) a csapat kispadján és hogy mikor nevezik ki Vlad Caba utódját.

Vlad Cabával Challenge Kupát (2015), illetve egy ezüstérmet (2011) és két bronzérmet (2012, 2013) szerzett az SzKC.4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
gattamelata
2017-04-14 14:05:46
Na, végre
Már épp ideje volt. Hanem Ladányi s Győri mikor szándékoznak benyújtani a lemondásukat? Jövőre is ők fognak kóklerkedni a csapat élén?
avatar
alikay
2017-04-14 19:13:35
Na én nem mondanám azt hogy Na végre ,mert szerintem ez egy korrekt edző volt ,de ami vagy aki jó volt udvarhelyen azt el kell b..szni :(
avatar
jutacs
2017-04-14 19:26:02
Ki kell nevezni Győzőkét, ő közel áll az udvarhelyi lelkekhez, tekintélye is van sportberkekben, nem is román.
avatar
gattamelata
2017-04-14 21:53:23
re:
avatar
alikay
Na én nem mondanám azt hogy Na végre ,mert szerintem ez egy korrekt edző volt ,de ami vagy aki jó volt udvarhelyen azt el kell b..szni :(


Én nem tudom hogy szerinted ki a korrekt és ki nem, de aki ilyen keret és ilyen feltételek mellett évek óta csak ennyit tud kihozni, az alkalmatlan, lehet akármilyen korrekt.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."