Sport » Kézilabda

Kikapott az SzKC, lesz harmadik meccs is

Jobb lett volna letudni Călărași-t, de az első félidőben nagyon elmentek, nem tudott kiegyenlíteni az SzKC. Hat játékosunk megy a válogatottba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

mihalcea
Mihalcea is megy a válogatottba. Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. április 26., 20:08
0 hozzászólás. 

A Duna-parti város sportcsarnokában a nagyváradi Marius Pintea, illetve a kolozsvári Marcel Sas sípjelére a Jokanovic - Mihalcea, Kukoski, Tálas, Onyejekwe, Komogorov, Kuzmanoski kezdőhetes védekezésben kezdte a meccset, de a hatvan perc folyamán játszott még Da Rosa, Markez, Baranau, Tálas, Ojleski, Peric, Ghiță és Szász. A tét az volt, hogy sikerül-e a második meccset is megnyernie az SzKC-nak a múlt szombati, hazai találkozóhoz hasonlóan, mert akkor nem kell még egy összecsapást játszani. Eleinte kiegyensúlyzott volt a szerda esti találkozó, de az első játékrész végére már hatgólos volt a hazaiak előnye.

Lett ebből nyolc is fordulás után, de az SzKC sem adta fel, sikerült visszajönnie a meccsbe, de a hátrányt nem sikerült ledolgoznia – a meccs vége felé csak két-három góllal vezettek a hazaiak, végül négy góllal nyertek. A két csapat még egy meccset játszik május 13-án Udvarhelyen, azon a meccsen dől el, hogy melyik csapat játszhat az ötödik helyért.

Az SzKC csapatából összesen hatan kaptak behívót a különböző válogatottakba. A Szerbiával kettős összecsapást játszó Román válogatottba Andrei Mihalceát, Chike Onyejekwét és Szász Andrást hívta be Xavi Pascual szövetségi kapitány. Románia május 4-én, csütörtökön Nagybányán fogadja Szerbiát, majd 7-én Kragujevacban játsszák a visszavágót. Maksim Baranau a fehérorosz, Goce Ojleski a macedón, míg Josip Peric a boszniai válogatottban fog szerepelni.

Nemzeti Liga, rájátszás, második kör, 2. meccs:

Dunărea Călărași–Székelyudvarhelyi KC 30–26 (18–12)

Összesítésben: 1–1

Az udvarhelyi gólszerzők: Mihalcea 4, Ojleski 4, Markez 4, Peric 3, Onyejekwe 3-, Baranau 2, Kuzmanoski 2, Tálas 2, Ghiță 1, Komogorov 1.

Kiállítások: 4, illetve 6 perc.

Hétméteresek: 2/2, illetve 2/1.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."