Sport » Kézilabda

Többen is megfordultak az SzKC-ból a válogatottakban

A román válogatott két vereséget szenvedett, Mihalcea és Onyejekwe léptek pályára. Pénteken ismét bajnoki lesz Călăraș-sal.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

onyejekwe
Chike 3, illetve 4 gólt lőtt a válogatott két meccsén. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. május 10., 09:04
0 hozzászólás. 

Az SzKC-ból összesen hat játékost hívtak be a különböző nemzeti válogatottakba múlt héten. A Szerbia elleni Eb-selejtezőket elveszítette a román válogatott (26–27, 22–27), Chike Onjeyekwe mindkét, Andrei Mihalcea csak a kragujevaci meccsen lépett pályára – előbbi összesen hét, utóbbi két gólt szerzett. A keretben volt Szász András is, de nem nevezték a meccsekre, az edzéseken Csog Vencel is részt vehetett.

Maksim Baranau a fehérorosz, Goce Ojleski a macedón, Josip Peric pedig a bosnyák válogatottban lépett pályára. A sportolók visszatértek Udvarhelyre, az ötödik helyért versenyben levő Székelyudvarhelyi KC pénteken, május 12-én 19 órától hazai pályán fogadja a Dunărea Călărași csapatát. Nincs eldőlve a Vaslui-Temesvár összecsapás sem, a két együttes szombaton játssza a harmadik összecsapását.

A Bölények Ligájának második elődöntője csak ma keződik meg, mert a Tordai Potaissa a Challenge kupában volt érdekelt, bejutott a döntőbe, ahol a Sporting Lisszabon lesz az ellenfele. Május 21-én a portugál fővárosban, május 21-én pedig idehaza, a kolozsvári Horia Demian sportcsarnokban játssza a döntő két felvonását.

A román bajnokság elődöntőjében a pályaelőnyt élvező Tordai Potaissa a Bukaresti CSM-t fogadja ma 16 órától, a meccset a Barbu-Manafu bírói kettős vezeti, a TVR2 pedig élőben közvetíti. A második meccs egy hét múlva, május 17-én lesz Bukarestben. A másik párharcban, a Dinamo-Konstanca összecsapáson 1-1 az állás, a konstancai meccs botrányba fulladt, mindkét csapat pénzbírságot kapott, illetve Konstanca egy meccset kénytelen nézők nélkül rendezni.

Ezen a hét végén rendezik a Román Kupa négyes döntőjét Ploiești-en, szombaton 14.45-től Torda Konstancával, 17.30-tól a Bukaresti CSM a Dinamóval játszik, a kisdöntőt és a döntőt vasárnap rendezik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."