Sport » Kézilabda

Bajnokok Ligáját megjárt szerb átlövő érkezik

A spanyol bajnok figyelt fel rá annak idején, most vele lesz teljes a jobb oldalunk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

DjordjeGolubovix
Djordje Golubovic, fotó: deporteenasturias.com/Gijón Jovellanos
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. június 21., 14:05
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi KC építi a csapatot a soron következő idényre. A csapat weboldalán újabb érkezőt jelentett be szerdán, sikerült megszerezniük Djordje Golubovics aláírását. A balkezes átlövővel egésszé vált az SzKC jobb oldala, a két szélső, Mihalcea Andrei és Makszim Baranau, valamint a másik lövő, Ghiță Cristian hosszabbított.

Az idén a huszonötödik életévét betöltő, 192 cm magas, 85 kg-os jobbátlövő Belgrádban született, első klubja a hazai RK Partizan volt, ahol 2008-tól kezdődően három idényt húzott le. Innen szemelte ki az akkori spanyol bajnok, az Ademar Leon, ahová húsz évesen igazolt, abban az évben a Bajnokok Ligájában is bemutatkozott, tizenöt gólt jegyzett.

A sorban a magyar NB1 következett, a Csurgói KK-nál kézilabdázott, ahol 2014-ben bronzérmet szerzett. Innen visszatért Spanyolországba, az AB Gijónhoz. A 2015-ös évadot a Metalurg Skopjében kezdte, a tavaszi szezontól kölcsönben a lengyel Slask Wroclawban szerepelt.

A legutóbbi idényben egy pár meccset játszott a szerb Metaloplastikába, miután leigazolta a svájci HSC Suhr Aarau. Utóbbiban tizennyolc találkozón lépett pályára, összesen hatvan találatot jegyzett, az alapszakasz során a hatodikok lettek, a rájátszásban pedig a későbbi bajnok, a Kadetten búcsúztatta az első körben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."