Sport » Kézilabda

Tordát már a második fordulóban megverhetjük

Idehaza Foksány lesz az első ellenfél, az első kiszálláson már megadhatjuk az alaphangot. Megvan a menetrend.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkcfoksanyBalazsBotond
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. június 30., 12:01
0 hozzászólás. 

Csütörtökön kisorsolták férfi kézilabda-bajnokság új idényének menetrendjét – a versenykiírás a megszokott. Az alapszakaszt követően első nyolc csapat a rájátszásba jut, ahol az alapszakaszban előrébb végző csapat hazai pályán kezd és két győzelem kell az elődöntőbe, majd a fináléba továbbjutáshoz.

Szeptember első hétvégéjén a Foksányi CSM lesz az udvarhelyiek első ellenfele a sportcsarnokban, a második fordulóban viszont már rangadót játszik, a bronzérmes Tordai Potaissa otthonába látogat – ott több éves átkot lehetne megtörni. Ezt követően két hazai meccse lesz az SzKC-nak, a Steaua, illetve Fogaras együttese jön Székelyudvarhelyre.

A klub pénteken bejelentette, hogy profi szerződést kötött saját nevelésű ifjúsági kapusával, Buzogány Barnával. Még egy kapus érkezése várható, mint ahogy irányítót, beállóst és még egy balszélsőt is valószínüleg igazolni fog még az SzKC. Egyelőre nem jelentették be, hogy ki lesz a csapat új vezetőedzője.

Az SzKC-tól az elmúlt szezon végén távozott Vlad Caba vezetőedző, illetve a játékosok közül többen is más csapatoknál kezdik az új idényt: Szász András és Chike Onyejekwe a Bukaresti CSM-nél, Vitalij Komogorov a Dinamónál, Josip Peric a Dunărea Călărași-nál, Mitar Markez a magyarországi Gyöngyösön, míg Petar Jokanovic Luxemburgban folytatja pályafutását.

Szerződést hosszabbított Tálas Huba, Goran Kuzmanoski, Andrei Mihalcea, Maksim Baranau és Cristian Ghiță, a csapaté lett Rangel Luan Da Rosa játékjoga is, illetve eddig öt újonnan érkező játékosról van tudomásunk, az SzKC játékosa lesz Vjacseszlav Szadovij, Antonijo Kovacevic, Djordje Golubovic, Andrei Voinea és Milas Dragas.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."