Sport » Kézilabda

Szétmarcangolta a macska az egeret

Egy híján húszgólos győzelmet aratott az SzKC az elsőszámű kiesőjelölt ellen. Ötből egy hetest sem tudtak értékesíteni a vendégek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

SZKCJaszvasar1
Fotók: SzKC
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. november 24., 09:58
0 hozzászólás. 

Annak ellenére volt telt ház a meccsen, hogy laza, edzőmeccsnek is beillő bajnokira gyűlt össze a közönség, hiszen az újonc Jászvásári Poli egyelőre a bajnokság pofozógépe. Nem kegyelmezett az SzKC sem csütörtökön este, iszonyatosan megszórta a moldvai csapatot.

Florin Spiridon együtteséből csupán Vancea emelkedett ki magasságával és nyolc góljával – hétméterest ő is vétett (kettőt), három csapattársához hasonlóan, akik képtelenek voltak betalálni Buzogánynak, illetve a csak hetesekre befutó Szaldatcsenkának.

SZKCJaszvasar2Dragan Dukic a két félidőben két sort küldött pályára, a második végén cserék is voltak – a benevezett játékosok mindegyike dobott legalább egy gólt, de ez a túloldalt is ugyanígy volt, ott persze feleennyi gól esett. Néhol szemet gyönyörködtetően játszott az SzKC, az első félidőben két emlékezetes jelenet is volt: Da Rosa labdabegyűjtése a felezővonalnál, illetve Baranau óriási sprintje egy labdaszerzés előtt és után - természetesen ebből is gól lett.   

Az utolsó SzKC-gólt Tálas dobta, ami a 400 kapott gólja volt a bajnokságban a Jászvásárnak – meg lehetett volna a 401. is, ami a 40. udvarhelyi találat lett volna ezen az estén, de az elég tapasztalatlan bírói kettős a középkezdésnél visszafújt, így nem volt idő már egy támadásra. Persze a tizenkilenc gólos különbség így is sok mindent elmond.

Nehéz meccsek jönnek, december harmadikán a Dinamónál játszik az SzKC, az azt követő csütörtökön lesz a CSM elleni idegenbeli Kupa-nyolcaddöntő, majd két fordulót lejátszanak a visszavágókból is: Foksányba megy a csapat december 10-én, majd zárásként Tordát fogadja. Azt a Tordát, amely egy igencsak vitatható góllal a Dinamót is megverte, de a továbbra is jó formában játszó Steauát nem tudta elkerülni, mert a katonacsapat is behúzta a Foksány elleni meccsét.

Férfi Kézilabda Bölények Ligája, alapszakasz, 12. forduló

SZÉKELYUDVARHELYI KC–JÁSZVÁSÁRI POLITEHNICA 39–20 (21–11)

Városi Sportcsarnok, 1100 néző. Vezette: Popa Sorin (Galac) és Toma Sorin Daniel (Brăila).

SZKC: Da Rosa (9 védés / 10 kapott gól) – BARANAU 5 (1), Ghiță 4, Balázs 3, Szadovij 3, CSOG 4. Csere: Buzogány (7/10), Szaldatcsenka (0/3) – Mihalcea 2, Fekete 2, Kuzmanoski 2, Dragas 1, VILOVSKI 3, Kovacevic 3, Krivokapic 1. Edző: Dragan Dukic.

POLI: Sandu (6 védés/ 15 kapott gól) – Budui 2, Chirilă 1, Săulescu 1, VANCEA 8, Bulov 1, Ciobanu 2. Csere: Pleșca (3/24) – Chiș 1, Bursuc 1, Sîncelean 2, Nițu 1. Vezetőedző: Florin Spiridon.

Az eredmény alakulása: 3. perc: 3–2, 7. p.: 7–4, 15. p.: 11–7, 27. p.: 18–9, 34. p.: 25–12, 38. p.: 27–14, 52. p.: 34–18, 55. p.: 36–19.

Kiállítások: 8, ill. 2 perc.

Hétméteresek: 1/1 ill. 5/0.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."