Sport » Kézilabda

Tornagyőzelemért játszik az SZKC

Egy Suceavai CSU feletti esetleges szombati győzelemmel élen zárhatja az igen rangos Mihai Mironiuc Emléktornát a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabda csapata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezilabda
Kezilabda
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. augusztus 06., 20:10
0 hozzászólás. 


Vlad Caba vezetőedző tanítványai pénteken mindkét mérkőzésüket simán hozták. Az első borítékolható volt, hiszen a házigazda Suceavai CSU második számú csapata jószerivel az ifjúsági játékosokra támaszkodik, akik a másodosztályos pontvadászatban érdekeltek.

Eredmény: SZKC-CSU Suceava II 40-28 (24-17), az udvarhelyiek legeredményesebbjei Miroiu (10 gól), valamint Orbán, Campan és Rapciuga (6-6 gól) voltak.
Kezilabda
Hogy a második pénteki találkozó se legyen túl izgalmas, arról elsősorban a Barza-Fratila, Rusia, Libert, Ferenczi, Mihalcea, Tálas kezdőhetes tagjai gondoskodtak, de a Libertet váltó Kuzmanoski is jól mozgott.

Eredmény: SZKC-Nagybányai Minaur 37-26 (21-13), az udvarhelyiek gólszerzői: Tálas 8, Mihalcea, Fratila 5-5, Campan, Libert 4-4, Rusia 3, Kuzmanoski 2, Ferenczi, Orbán, Miroiu 1-1.

A mezőnyjátékosok mellett említést érdemel Sorin Bârză is. Kapusunk bravúrt bravúrra halmozott: huszonkét védést mutatott be, illetve hatástalanított három hetest is! A közel ötven százalékos produkció igen biztató a bajnoki rajt előtt.
Rossz hír viszont, hogy Stoilov, a macedón beálló hasmenéssel kórházba került. Információink szerint néhány órás vizsgálódás után ki is engedték, de kérdéses a szombati játéka, Suceavai CSU elleni találkozón, amelyen akár a tornagyőzelmet is megszerezheti városunk csapata.

Ehhez nem kell mást tenni, "csupán" felülmúlni a szintén első helyre pályázó hazaiakat. A szombaton 12 órakor kezdődő összecsapás egyben az együttes volt játékosának, jelenlegi edzőjének, Leonard Bibirignek a búcsúmeccse is.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."