Sport » Kézilabda

Harmadik helyen végzett az SZKC

Hiába vezetett egy félidőn keresztül, végül vereséget szenvedett, így a suceavai felkészülési torna harmadik helyén végzett a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabda csapata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezilabda
Kezilabda
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. augusztus 07., 15:16
0 hozzászólás. 


Vlad Caba piros-fehérjei az első játékrészben magabiztosan kézilabdázva végig vezettek, a 27. percben például már ötgólos is volt az előnyük (21-16), szünetig viszont közelebb lopóztak a vendéglátók (22-20). A fordulás sajnos fordulatot is hozott: a 34. minutumban először volt az előny a moldvaiaknál, akik rutinosan tartották egy-kétgólos előnyüket. Még volt egy fellángolása az SZKC-nak (47. perc 32-32), de a végjátékot jobban bírták idegekkel a suceavaiak.
Kezilabda
Eredmény: Suceavai CSU-SZKC 40-35 (20-22), az udvarhelyiek gólszerzői: Fratila 11, Tálas 8, Kuzmanoski 6, Rusia, Ferenczi 3-3, Campan, Libert, Mihalcea, Komporály 1-1. A mérkőzésről még annyit, a hasmenéssel bajlódó Stoilov nem játszhatott, Tálas pedig az elején nagyon kihajtotta magát: a 18. percig már hétszer zörgette meg a CSU hálóját! Az őt helyettesítő Solcanu kényszermegoldás volt, és sajnos átlövőink is hibát hibára halmoztak.
A torna végső rangsora: 1. Suceava, 2. Bákó, 3. SZKC, 4. Kolozsvár, 5. Minaur, 6. Suceava II. Különdíjak, legjobb kapus: Bogdan Pralea (Suceava), gólkirály: Igor Moskalenko (Bákó), legjobb játékos: Andrei Mihalcea (SZKC).

„Összességében egy nagyon jó, rendkívül hasznos tornán vagyunk túl – értékelt honlapunknak Vlad Caba, az SZKC vezetőedzője. – Gyakorlatilag két felállást próbálgattam, Kolozsvár és a CSU II ellen a fiatalabbakat küldtem harcba, hogy megkíméljem az alapjátékosokat a napi két meccstől és a csarnokbeli tikkasztó hőségtől. Ami az utolsó találkozót illeti, nyugodtan hátradőlhetnék, ha mindig úgy játszanánk, mint az első félidőben. Sajnos nem beszélhetünk ugyanarról a csapatról, ha pályára küldök egy-két cserét. Túlságosan is Rusiara hegyezzük ki a játékot, szükség lenne egy jó Ferenczire is, ugyanakkor Kuzmanoskitól is többet várok. Ismétlem, a torna nagyszerűen szolgálta a felkészülésünket." Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."