Sport » Kézilabda

SzKC: Behúzták az ötödiket is

Remek második félidei játékával simán nyert a Székelyudvarhelyi KC saját közönsége előtt a sereghajtó ellen. Győzelmével egyedül százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát az SzKC.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_SzKC_Varad_szept28
Kezi_SzKC_Varad_szept28
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. szeptember 28., 21:03
0 hozzászólás. 

Közhely, hogy nincs előre lefutott mérkőzés egyetlen sportágban sem. A férfi kézilabda Nemzeti Liga, ötödik játéknapjának előrehozott találkozóján a Székelyudvarhelyi KC a sereghajtó Nagyváradi CSM-t látta vendégül. A házigazdák négy meccsből ugyanennyit nyertek, így minden mellettük szólt.

Ennek ellenére kissé visszafogottan kezdték az összecsapást, az élvonal újonca tudta tartani a lépést mindvégig velük az első játékrészben, igaz jobbára a hazaiak vezettek, a pihenőre is háromgólos előnnyel mehettek.

Kezi_SzKC_Varad_szept28

A második félidőben megváltozott a játék képe, egy fokozattal gyorsabb kézilabdát játszottak az udvarhelyiek, pillanatok alatt elhúztak, egy percig sem volt kérdéses a győztes kiléte. A végjátékban már mindenki kapott lehetőséget, így is tizenegy lett közte.

Kezi_SzKC_Varad_szept28

Mivel Kolozsváron vereséget szenvedett az eddig ugyancsak minden találkozóját megnyerő Tg. Jiu, így a Székelyudvarhelyi KC egyedüliként áll a tabella élén.

A meccs után Vlad Caba, az SzKC edzője elmondta: "Örülnünk kell, hogy öt fordulót követően az elsők vagyunk, ez semmiféle optimista álmunkban sem szerepelt. Ezen a találkozón a második félidő döntött. Újabb három pokoli meccs következik: a Tg. Jiu, a Dinamo és a Kolozsvár ellen".

Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 5. forduló:

Székelyudvarhelyi KC–Nagyváradi CSM 35–24 (15–12)
A hazaiak gólszerzői: Tálas, Mihalcea 8-8, Rusia, Kuzmanoszki 4-4, Daninfeld 3, Sztojlov, Orbán 2-2, Răpciugă, Frăţilă, Mărgineanu, Dimache 1-1.
Kiállítások: 12-12 perc.
Hetesek: 2/1, illetve 5/5.

A meccs élő közvetítését honlapunkon ide kattintva olvashatja újra

A mérkőzésről készült fotógalériánkat ide kattintva tekinthetik meg


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."