Sport » Kézilabda

SzKC Fan Club alakul

Szurkolói egyesület megalakulását tűzte ki célul néhány lelkes székelyudvarhelyi kézilabdabarát. A kezdeményezés csak nálunk számít újkeletűnek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_TgJiu_SzKC_okt5
Kezi_TgJiu_SzKC_okt5
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. október 11., 15:13
1 hozzászólás. 

Kezi_TgJiu_SzKC_okt5A rajongói klub elsődleges célja a Székelyudvarhelyi KC szurkolóinak, szimpatizánsainak, támogatóinak, az udvarhelyi sportbarátok összefogása.

A kezdeményezés csak nálunk számít újkeletűnek, tőlünk nyugatabbra a profi alapokon szerveződő klubok mellett rendszerint működnek hasonló szurkolói körök. Az SZKC Fan Club tervei között szerepel a szurkolók és vezetők, játékosok közötti kapcsolat elmélyítése, kapcsolattartás hazai és küföldi fan clubokkal, az udvarhelyi kézilabda utánpótlás támogatása, internetes honlap létrehozása, fényképes szurkolói igazolvány és támogatói kártya kiadása, melyek tulajdonosai különböző kedvezményekben részesülnek például mez- vagy sálvásárlás esetén.

Ugyanakkor a Székely Medvék szurkolócsoporttal közösen célul tűzte ki a szurkolás egységesebbé tételét, a szervezett szurkolói magatartás megalapozását. A Fan Club által képviselni kívánt szurkolói kultúra részét képezik a kiegészítők használata, ezért a tagok kedvezményesen juthatnak hozzá a szurkolói tárgyakhoz.

Gál Zoltán „ötletgazda" elmondta, a cél egy olyan közösség létrehozása, ahol nem csupán a szurkolói élmény válik tartóssá és emlékezetessé, nem egyszerűen a meccsre járás válik a program középpontjává, hanem ahol érezhetően az összetartozás dominál és ahol a mérkőzéseken kívüli események is helyet kapnak.

Mérkőzések előtt és után összejöveteleket szerveznének, ahol baráti légkörben kölcsönösen meg lehet vitatni az élményeket, illetve tervben van szabadidős tevékenységek, közönségtalálkozók szervezése is.

A Fan Club leendő tagjai első megbeszélésüket október 14-én, csütörtökön este hét órakor tartják a FitFeelben, ahol lehetőség nyílik a Konstancai HCM-Bosna Szarajevó Bajnokok Ligája mérkőzés megtekintésére. Bővebb információért érdeklődni Gál Zoltánnál lehet a 0744-902.304-es telefonszámon.

 
Forrás: szkc.ro


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jackfive
2010-10-11 17:20:22
a Medvek miert is nem voltak az SK meccsen???

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."