Sport » Kézilabda

SzKC: Simán a Dinamo ellen

Egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy itthon tartja-e a pontokat a Székelyudvarhelyi KC péntek este a férfi kézilabda Nemzeti Liga hetedik fordulójában a Brassói Dinamo ellen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_Szkc_Dinamo_okt15
Kezi_Szkc_Dinamo_okt15
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. október 15., 21:39
0 hozzászólás. 

A Vlad Caba által irányított gárda nem bízta a véletlenre, magabiztos játékkal, simán verte a Dinamót, mindig megnyugtató előnnyel vezetve a párharc során. Ezzel továbbra is a tabella élén maradt az együttes, de a további meccseket szombaton rendezik.

Kezi_Szkc_Dinamo_okt15

A meccs után Vlad Caba, az SzKC edzője honalpunknak adott nyilatkozatában elmondta, a csapat úgy nyert, hogy az ellenfele a maximális tudását nyújtotta: „Nehéz találkozóra számítottam, de aztán a fiúk kellő komolysággal vették az akadályt. Annyit játszottunk, amennyit kellett, így belefértek a könnyen kapott gólok is ezúttal. Azt hiszem, hogy még a legoptimistábbak sem gondolták volna, hogy hét fordulót követően hat győzelemmel és egy vereséggel ott leszünk a legjobbak közt. De a neheze még ezek után jön".

Háromhetes szünet következik most az élvonalban, ugyanis a válogatottak Eb-selejtezőket játszanak. Legközelebb november 6-án Kolozsváron vendégszerepel az SzKC.

Nemzeti Liga, 7. forduló:
Székelyudvarhelyi KC–Brassói Dinamo 38–32 (20–15)
A hazaiak gólszerzői: Kuzmanoszki 10, Rusia 7, Frăţilă 5, Ferenczi 4, Mihalcea, Dimache, Sztojlov 3-3, Tálas 2, Miroiu 1. Játszottak még: Bârză, Varó – Orbán, Câmpan.

A meccs élő közvetítését ide kattintva olvashatja vissza, a táblázat állása itt tekinthető meg, a soron következő mérkőzésekre pedig itt lehet tippelni.

A mérkőzésről készült bővebb fotógalériánkat ide kattintva érheti el


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."