Sport » Kézilabda

Tornaórán voltak a kézisek

Szerda délután az Tamási Áron gimnázium egyik tornaórájára toppant be a Székelyudvarhelyi KC két sportolója. Varó Lajos és Tálas Huba jelenléte meglepetést okozott a gyerekek közt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_SzKC_tornaoran
Kezi_SzKC_tornaoran
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. október 20., 16:15
1 hozzászólás. 

Az első gyakorlatokat végezte az osztály, amikor a két kézilabdás megjelent, majd ugyanúgy beálltak a sorba, mintha ők is az osztály részesei lennének. Ezek után bemutatkoztak az osztálynak, majd ővéké lett a tanári szerep, ugyanis felkérték, hogy mutassanak néhány kézilabdás mozdulatot.

Kezi_SzKC_tornaoran

A közeljövőben még tervez ilyen akciót a Nemzeti Ligában szereplő gárda, de amennyiben valamelyik székelyudvarhelyi, vagy udvarhelyszéki testnevelő tanár szeretne hasonló akciót, akkor jelezheti az office@szkc.ro emailcímen.

Forrás: szkc.ro



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
koskos
2010-10-26 00:59:26
TIsztelt JOZSA
Remélem majd a mai 26.10.2010, mecsröl is ilyen lelkessen ir majd, mind a szuperligésokroll?.amely 12.00-kor kezdödik a sportcsarnokba és tudni illik ,hogy játszanak az IfI II-lányok,akikett érdemes lenne megemlitteni és hozzátenném,hogy a kissebb csoportba játszo kézilabdás gyerekek : A JÖVÖ BAJNOKAI!!!!!!!.JOLENNE MINDEN SPORT ESEMÉNYT MEGEMLITTENI MINDEN KOROSZTÁLYBA .ÉS HA NEM ÉRTIK A LÉNNYEGET AKKOR SZIVESEN LEIROM A KÖZELJÖVÖBE.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."