Sport » Kézilabda

SzKC: Nincs megállás!

Ellenállhatatlan rajttal megalapozta az első pillanatoktól a győzelmet a Székelyudvarhelyi KC a férfi kézilabda Nemzeti Liga kilencedik játéknapján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_szkc_suceava_nov12
Kezi_szkc_suceava_nov12
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 12., 21:09
8 hozzászólás. 

A sportcsarnok ismét zsúfolásig megtelt, a szurkolók jó meccsre, illetve újabb győzelemre számítottak az Universitatea Suceava ellen. Vlad Caba tanítványai pedig alaposan bele is kezdtek, hiszen pillanatok alatt jelentős előnyre tettek szert Barza remeklseinek, a pontos védekezésnek és a gyilkos ellentámadásoknak köszönhetően. A szünetre úgy mehettek a hazaiak, hogy nyolc volt közte.
Kezi_szkc_suceava_nov12

A második játékrészben már egy kicsit visszaesett a házigazdák játéka, meg is ragadták az alkalmat a vendégek, de csak faragni tudtak a hátrányból, három gólnál közelebb nem is jöttek. A végjátékban nem kellett izgulni, hogy ki szerzi meg a két pontot.

Kezi_szkc_suceava_nov12

A Székelyudvarhelyi KC továbbra is vezeti az élvonal tabelláját, legközelebb újból itthon játszik a Nagybányai Minaur ellen.


Nemzeti Liga, 9. forduló:

Székelyudvarhelyi KC–Universitatea Suceava 28–24 (16–8)

A hazaiak gólszerzői: Mihalcea 6, Frăţilă, Kuzmanoszki 5-5, Rusia 4, Ferenczi, Tálas 3, Dimache, Sztojlov 1-1.

A mérkőzés közvetítését itt olvashatja vissza

A meccsről készült fotógalériánkat ide kattintva nézhetik meg


8 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Geo12
2010-11-12 21:37:20
Gratula!!
Hajra SZKC!!!
Csak igy tovabb, bar csak Udvarhely egyik sportja se a politikatol fuggne es tamogatasatol...Sok jo helyi jatekosra lehetnenk buszkek a teremfocitol az asztali teniszen at a birkozasig!!
Csak mindent a politika meg az erdek szab meg. Mindenki 2-3 perc alatt akar meggazdagodni. Igy nem megy!
avatar
zsoltika
2010-11-13 09:18:30
Pont ide talál az előbbi hsz: sok helyi játékosra vagyunk büszkék kézilabdában is, kár, hogy nekik nincs helyük egy udvarhelyi csapatban!!!!
avatar
keri09
2010-11-13 12:32:51
3 udvarhelyi nevelesu jatekos kezdojatekos jelenleg ebben az SzKC-ban. Ez mar valami...
Ilyen szintem mar teljesiteni kell nem eleg ha udvarhelyi vagy..
avatar
zsoltika
2010-11-14 07:11:59
Abban igazad van, hogy udvarhelyi nevelésű, ami legalább a sportiskolát dícséri, de attól még igaz a felvetésem, hogy egyikük sem udvarhelyi. Pedig pár éve az ifi egyes bajnokcsapatunkat zömében udvarhelyiek alkották
avatar
agressziv kismalac
2010-11-14 12:36:17
Akkor el kellene donteni hogy most egy udvarhelyiekbol allo csapatot akarunk, akik buszken dobjak a labdat a masodosztalyban ,vagy egy jo csapatot, akikre igy is buszkek lehetunk. Ez egy profi sport, a jo ifikbol nem biztos hogy mind jo felnott lesz, meg az sem biztos hogy mind folytatni akarjak a sportot, nagyon sok mindent fel kell adni ha igazan jo akarsz lenni. Egyebkent ha valaki tud egy jo csapatot amelyik csak helybeli jatekosokbol all,es az elso ligaban van, irja meg, kivancsi lennek. (foci, kezilabda, kosarlabda,...) Nem ok nelkul szabalyozzak az idegenlegiosok szamat egyes csapatsportokban, pedig az csak allampolgarsagra vonatkozik, nem helybeliekrol szol.
avatar
2 T
2010-11-14 17:05:20
re:
avatar
agressziv kismalac
... irja meg, kivancsi lennek. (foci, kezilabda, kosarlabda,...)

Igy kapasbol peldaul az Athletic Bilbao csak baszk jatekosokbol all, s valoszinu van meg mas pelda is
avatar
floorko
2010-11-15 13:59:16
Csodalatos a masadik kep, orvendek hogy a sor tovabbi resze lemaradt a keprol :)
avatar
Kukori
2010-11-15 15:22:49
re:
Bilbao: hagyomány vagy minőség?
Az Athletic Bilbao egész Európában különleges klubnak számít, hiszen csak baszk származású futballistákat alkalmaz. A kérdés, hogy meddig ragaszkodhat a tradícióhoz a klubvezetés: a gárda ugyanis évek óta már jóindulattal is csak középcsapatnak számít a P.Divisiónban, s a tendencia nem éppen biztató.
Az egyetlen "fellángolás" a 98-as ezüstérem volt, mikor a centenáriumi esztendőt sikerült ezzel a remek helyezéssel megünnepelni, azóta viszont csak egyszer végzett az első hat között a 2006-07-es idényben viszont kis híján kiesett, csak az utolsó fordulóban menekült meg.
Egy felmérés szerint a drukkereket kevésbé érdekli az eredményesség, mint a tradíciók: egy közvélemény-kutatás szerint a szurkolók 76%-a vélte úgy, hogy inkább essen ki a csapat, de ne adja fel identitását.
A vezetőség azonban már nem teljesen gondolkozik így, hiszen egy tradícióját már feladta: a klub történetében először a jelenlegi szezontól kezdve mezszponzora is van a gárdának.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."