Sport » Kézilabda

Elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre az SzKC

Szerdán véget ért a téli szünet a Székelyudvarhelyi KC játékosainak, szakmai stábjának. A férfi kézilabda-bajnokságot vezető gárda elkezdte a tréningeket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_szkc_suceava_nov12
Kezi_szkc_suceava_nov12
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. január 06., 17:15
0 hozzászólás. 

Megfújta a gyülekezőt az SzKC edzője, Vlad Caba. A fiúk elkezdték a felkészülést a soron következő tavaszi idényre. A teher nem kicsi a vállukon, hiszen éllovasként vágnak majd neki február 12-én újra a pontvadászatnak. Egyelőre nincs változás a keretet illetően, de ez elmondható a többi Nemzeti Ligában szereplő együttesről is.

Ami a felkészülési időszakot illeti, az első felében csupán kemény, fizikai terhelést kapnak a játékosok: az edzőteremben, valamint terepen szaladással telnek az edzések. Aztán előkerül a labda is, ezzel együtt a technikai-taktikai tréningek. Eddig január 20-21-én játszik edzőmeccseket a gárda Suceaván, majd január 27-28-án hazai környezetben rendeznek négycsapatos SzKC Kupával díjazott felkészülési tornát, ahol a Pandurii Tg. Jiu, az Universitatea Suceava és a Brassói Dinamo lesznek az ellenlábasok.

Kezi_szkc_suceava_nov12

Vlad Caba honlapunknak nyilatkozva elmondta: „A fiúk jó állapotban tértek vissza. A napokban elvégezzük majd a fizikai teszteket. A már lekötött barátságos találkozókon kívül szeretnénk még legalább két mérkőzést, lehetőleg idegenben, hiszen a nehéz meccseink is kint lesznek".

Jó hír, hogy Mihalcea Andrei és Răpciugă Răzvan felépültek sérüléseikből, így a napokban már százszázalékos munkát végezhetnek, a bukaresti sportorvosok jelentése alapján pedig eldől, hogy Daninfeld Gabriel számára megadják-e a sportoláshoz szükséges iratokat.

A csapat a tavaszi idény előtti teljes felkészülési időszakát Székelyudvarhelyen tölti.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."