Sport » Kézilabda

Háromgólos SzKC-győzelem Kolozsvár ellen

Két nap alatt három felkészítő jellegű, barátságos mérkőzést játszik a Székelyudvarhelyi KC. A férfi kézilabda Nemzeti Liga tavaszi rajtjára készülő gárda csütörtökön Kolozsváron vendégszerepelt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_Kolozs_SzKC_nov5
Kezi_Kolozs_SzKC_nov5
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. február 03., 18:17
0 hozzászólás. 

Az SzKC edzőjének, Vlad Cabának kérésére a klubvezetés idegenbeli barátságos meccseket kötött le, hiszen a gárda a soron következő bajnoki találkozóinak többségét kint játssza. Csütörtökön és pénteken így Kolozsváron és Nagybányán lép pályára a csapat.

Az első összecsapást a kincses városban rendezték, ahol a helyi U csupán az első percekben tudta tartani a lépést a bajnoki tabellát vezető csapattal. Az udvarhelyiek fokozatosan elhúztak, a szünetig öt gólra növelték előnyüket. A pihenő után sem változott a játék képe, így nem is lehetett más a végeredmény, mint magabiztos győzelem. A csapat a kolozsvári találkozó után tovább is utazott, pénteken újabb két mérkőzést játszik 10, illetve 16 órától a Nagybányai Minaur otthonában.

Közben körvonalazódik az első két bajnoki időpontja is. Itt a változást az okozza, hogy a Bákói Ştiinţa – sorban a második meccs tavasszal – még érdekelt az európai kupaküzdelmekben, így előrehozott mérkőzésen kell pályára lépnie ellene az SzKC-nak. Így módosult a Szatmárnémeti CSM elleni bajnoki időpontja is. Ezek alapján február 11-én, pénteken 18 órától a sportcsarnokban fogadja utóbbi együttest az SzKC, majd 16-án, szerdán 17 órától a bákóiak otthonában lép pályára. Ezen dátumokban a csapatok megegyeztek, már csak a szakszövetségnek kell jóváhagynia.

Barátságos meccs:

Kolozsvári U–Székelyudvarhelyi KC 26–29 (10–15)
A vendégek gólszerzői: Mihalcea 9, Kuzmanoszki 7, Dimache 3, Frăţilă, Daninfeld, Răpciugă 2-2, Rusia, Komporály, Tálas, Sztojlov 1-1. Játszottak még: Bârză – Orbán, Miroiu.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."