Sport » Kézilabda

Kikapott, elvesztette első helyét az SzKC

Végig futott az eredmény után a Székelyudvarhelyi KC a férfi kézilabda Nemzeti Liga szerda esti mérkőzésén a Bákói Ştiinţa ellen. A támadásban elkövetett hibák vereséget eredményeztek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_Szkc_Dinamo_okt15
Kezi_Szkc_Dinamo_okt15
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. február 16., 18:57
0 hozzászólás. 

Annak tudatában lépett pályára a férfi kézilabda élvonal 13. játéknapjából előrehozott mérkőzésén a Székelyudvarhelyi KC, hogy amennyiben vereséget szenved a Bákói Ştiinţa otthonában, elveszíti vezető pozícióját a tabellán. Egy nappal azelőtt ugyanis a Resicabányai UCM egy góllal verte a Kolozsvári U-t, ezzel pedig egy ponttal megelőzte az SzKC-t.

Vlad Caba vezetőedző a megszokott összeállítással kezdett: Bârză – Mihalcea, Ferenczi, Kuzmanoszki, Tálas, Rusia, Frăţilă (játszottak még: Varó – Sztojlov, Dimache, Orbán, Răpciugă). A házigazdák az elmúlt két évben minden hivalatos összecsapást megnyertek az udvarhelyiek ellen mind hazai pályán, mind pedig idegenben. Most is sokkal jobban kezdtek, vezettek az első félidőben rendre egy-két góllal.

A pihenőt követően sem állt össze a vendégek játéka, habár a védekezés még működött időközönként, a kapusok teljesítménye nem érte el a megszokottat. A támadásról nem is beszélve, itt sok hibát követtek el a fiúk: kihagyott ellentámadások, belemenések, eladott labdák. Az utolsó pillanatokban, öt perccel a vége előtt háromgólos bákói előnynél még volt esély a zárkózásra, de ezt is elszalasztották a fiúk.

A bajnokság felénél így is szép mérleget tud maga mögött az SzKC: 11 győzelemmel és két vereséggel a dobogóra állhat.


Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 13. forduló:

Bákói Ştiinţa–Székelyudvarhelyi KC 27–25 (16–13)
Az udvarhelyiek gólszerzői: Mihalcea 7, Rusia 5, Sztojlov 4, Kuzmanoszki 3, Ferenczi 2, Răpciugă, Tálas, Orbán, Dimache, 1-1.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."