Sport » Kézilabda

Elkezdődött a pszichológiai háború a rangadó előtt

Még több mint egy hét van hátra a férfi kézilabda Nemzeti Liga rangadója előtt. A harc már most megkezdődött, az első helyezett Resicabányai UCM és a Székelyudvarhelyi KC között.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_Kolozs_SzKC_nov5
Kezi_Kolozs_SzKC_nov5
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. február 17., 17:58
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi KC, miután megtudta a soron következő bajnokijának pontos időpontját rögtön elküldte jegyigénylését a Resicabányai UCM-nek. A Nemzeti Liga 14. játéknapjának keretén belül az első és a második helyezett közötti találkozót február 25-én, pénteken 20 órától rendezik. A tervek szerint élőben közvetíti a DigiSport TV.

Az udvarhelyi klub felkérésére hamar jött a válasz is. A dokumentum azt tartalmazza, hogy mivel a mérkőzésre óriási a jegyigénylés, illetve mar nagyon sok belépőt elővételben értékesítettek, így a rendezők nem tudnak helyet biztosítani a vendégek szurkolótáborának.

Az SzKC így nem indíthat szurkolói buszt a helyszínre, ebben az idényben először nem kíséri el a csapatot a Székely Medvék tábora, valamint a Fan Club. Az UCM-nek ez valamiféle törlesztése lehet az udvarhelyiekkel szemben, ugyanis az őszi idényben ők a találkozó előtti nap kérték a szurkolótáboruknak a helyeket, de akkor nem lehetett eleget tenni ennek, a sportcsarnok ülőhelyeinek többségét akkor valóban értékesítették.

Utánanéztünk, a legutóbbi Resicabánya–Kolozsvári U bajnoki összecsapáson 1200-an lehettek a sportlétesítményben, amelynek befogadóképessége kétezer fő...


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."