Sport » Kézilabda

Nem tetszik az udvarhelyi kézilabdás a válogatottnak?

Ezt már nem hagyhatjuk szó nélkül: egyetlen játékos sem kapott meghívót a román férfi kézilabda-válogatottba. Pedig az SzKC vezeti a Nemzeti Ligát, a szövetségi kapitánynak valószínűleg szúrhatja a szemét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_szkc_suceava_nov12
Kezi_szkc_suceava_nov12
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. március 02., 17:04
6 hozzászólás. 

A januári világbajnoki bővített keretbe még behívót kapott a székelyudvarhelyi Mihalcea Andrei, de őt inkább a második, fiatalabb együttesnél képzelték el. A lengyelországi tesztmeccsen kisebb sérülést is szenvedett a szélső, így minden esélye elszállt, hogy ott legyen a tornán.

Már akkor többen feltették a kérdést, hogy miért nem kerültek a képbe más udvarhelyi kézilabdások is, akkor is listavezető volt az együttes, talán kaphatott volna esélyt Sorin Bârză a kapuban, de akár Tálas Huba is.

Kezi_szkc_suceava_nov12

A román válogatott leszerepelt a vébén, magyarázatot senki sem adott. Maradt a kispadon a szövetségi kapitány, Vasile Stângă. Most újabb hivatalos találkozók előtt áll a nemzeti gárda. Az Eb-selejtezők keretén belül két összecsapás következik a litvánokkal. Olyan körülmények közt, hogy gyakorlatilag az első két mérkőzés után minden esélyt elvesztett Románia, hogy kijusson a szerb kontinenstornára, nagy zakót kaptak a másik két csoportbeli ellenféltől a horvátoktól és a spanyoloktól.

A kettős Litvánia elleni találkozóra sem érkezett átirat a Székelyudvarhelyi KC-hez: most sem tart igényt egyetlen sportolóra sem a listavezetőtől a szövetségi kapitány. Mikor, ha nem most kaphatna esélyt Sorin Bârză, aki remek formában védte kapunkat a három tavaszi meccsen. Vagy Mihalcea, esetleg Tálas. Mert ezt a kérdést nem tehetnénk fel, ha az együttes bukdácsolna.

Kezi_TgJiu_SzKC_okt5Aztán meg mindenki maga formáljon véleményt, a Nemzeti Liga jelenleg utolsó három helyezett együttesétől – a Bukaresti CSM, a Temesvári Poli és a Nagyváradi CSM – összesen öt játékos neve szerepel a keretben.

A román keret a litvánok ellen:

Kapusok: Mihai Popescu (Konstancai HCM), Ionuţ Ciobanu (Bukaresti CSM), Bogdan Pralea (Universitatea Suceava)

Mezőnyjátékosok: Gabriel Florea (Pandurii Tg. Jiu), Csike Onyejekwe, Marius Novanc, Laurenţiu Toma, Marius Sadoveac, Daniel Mureşan, Alexandru Csepreghi, Alexandru Stamate (mind Konstancai HCM), Valentin Ghionea (Kolozsvári U), Rareş Jurcă (Kadetten Schaffhausen), George Cântec (Nagyváradi CSM), Alexandru Şimicu, Cristi Fenici (Temesvári Poli), Dan Savenco (Bukaresti CSM).



6 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pippo
2011-03-02 17:35:27
Ezt nem hiszem el !
Egy mocskos semmiházi ez a válogatott edző ! Nem is tudom, ha edzőnek lehet nevezni, ezek a kudarcok után. És még ezek után sem tanult belőle...
avatar
alidzsi
2011-03-02 18:15:50
Kedves Szerkesztő, román válogatott ..mezőnyjátékosok második zárójel Kostancai HCM, nem UCM. Respect ;)
avatar
jozsacsongor
2011-03-02 18:29:23
re:
koszi az eszrevetelt, javitva

avatar
alidzsi
Kedves Szerkesztő, román válogatott ..mezőnyjátékosok második zárójel Kostancai HCM, nem UCM. Respect ;)
avatar
2 T
2011-03-02 18:32:49
Nezzuk a jo oldalat legalabb nem fognak leserulni, meg elfaradni.....
avatar
kisjoco
2011-03-02 20:05:23
na ne!
Borzasztó nagy igazságtalanság... Arra gondoltatok, hogy Ghionea és Toma is jobb Mihalceanál, a beállósok pedig egészen biztosan jobbak Hubánál. Sajnos Barza idén csak Resicán védett jól, a szerkesztő úrral ellentétben én mindhárom meccsen ott voltam!!! Popescu es Ciobanu is jó kapus. Hajrá Udvarhely, de ne legyünk bután elfogultak!!!
avatar
hottentotta
2011-03-03 12:43:37
kisjoco! egyet ertek teljes mertekben veled. ezt akartam enis nagyjabol leirni.nem kell elfogult lenni.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."