Sport » Kézilabda

Vlad Caba lesz a szövetségi kapitány?

A román férfi kézilabda-válogatott leégését követően a lemondását fontolgatja Vasile Stângă szövetségi kapitány. A román szaksajtó megemlíti a Székelyudvarhelyi KC edzőjének, Vlad Caba nevét is lehetséges utódként.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_Vlad_Caba
Kezi_Vlad_Caba
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. március 16., 15:02
0 hozzászólás. 

Matematikai esélyeit is elveszítette a román nemzeti együttes, hogy kijusson a 2012-es szerbiai Európa-bajnokságra, miután kétszer vereséget szenvedett Litvániától. A csoportban nulla ponttal álló gárda szövetségi kapitánya nyilatkozataiban már célzott arra, hogy gondolkodik lemondásán.

Ezt ugyan még nem nyújtotta be, de a szövetség illetékesei már keresik az utódot. Meg nem erősített információk szerint három fiatal szakember közül kerülhet ki a befutó: a Kolozsvári U edzője, Constantin Ştefan, a Székelyudvarhelyi KC trénere, Vlad Caba, vagy a Bákói Ştiinţát irányító Eliodor Voica.

Kezi_Vlad_Caba

Honlapunk megkeresésére a Nemzeti Liga első helyén álló gárda trénere, Vlad Caba, nem kívánta kommentálni a felröppenő hírt: „Ezek csak az újságírók által kitalált dolgok. Semmi konkrétum nincs. Nem kerestek meg, nem kértek fel, így nem ez az a pillanat, amikor el kellene ezen gondolkodnom, hogy elfogadjam-e vagy sem ezt a kiírást".

A válogatott jövőjéről a soron következő végrehajtó bizottsági ülésen döntenek. Két forgatókönyv létezik: az egyik alapján már most új szakember kerül a kispadra, a másik szerint megvárnák, hogy az együttes lejátssza a két fennmaradó Eb-selejtezőt a spanyolokkal és a horvátokkal, és júniusban szerződtetnének új szövetségi kapitányt.

Kezi_Vlad_Caba

A Székelyudvarhelyi KC a soron következő bajnoki mérkőzésén a Bukaresti CSM-t látja vendégül pénteken 16 óra 30 perctől a sportcsarnokban. A pontvadászat rangadója – a címvédő Konstancai HCM ellen – előtt a kötelező a két pont begyűjtése az újonc ellen. Az összecsapást élőben közvetíti a Digi Sport.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."