Sport » Kézilabda

Az első helyről várja a rangadót az SzKC

Továbbra is százszázalékos maradt hazai környezetben a Székelyudarhelyi KC a férfi kézilabda Nemzeti Ligában. Péntek délután a Bukaresti CSM-t verte, következhet a derbi a bajnokkal.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_szkc_csmbuki_marc18
Kezi_szkc_csmbuki_marc18
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. március 18., 20:11
0 hozzászólás. 

Be kellett húznia a papírforma győzelmet a Vlad Caba által irányított gárdának a férfi kézilabda élvonalban. Az újonc Bukaresti CSM nem adta olcsón a bőrét, igaz jó pár válogatottal kiegészült a téi szünetben. A hazai jó kezdés után sok volt a hiba, amit a fővárosiak rendre ki is használtak, még a vezetést is átvették párszor.

Döntetlennel fordultak a csapatok, de a második játékrészben a nézőközönség frenetikus biztatása mellett fokozatosan ellépett a listavezető. Több letámadás, kiegyensúlyozott kapusteljesítmény segítette abban, hogy a végjáték ne legyen idegtépő. Nyert, így éllovasként utazik szombaton a Konstancai HCM-hez a Székelyudvarhelyi KC.

Kezi_szkc_csmbuki_marc18

Az SzKC edzője a mérkőzést értékelve elmondta: „Nem szabad két részre osztanunk a találkozót, mert nem egy félidőt játszunk, hanem hatvan percet. Ellenfelünk nagyon erős középcsapatnak számít, ezt pedig meg is mutatták. Ezen győzelem után már arra kell koncentrálnunk, hogy úgy megyünk a bajnokhoz, hogy mi vagyunk az első helyen, ők pedig a másodikok. Nem úgy, hogy egy kis csapat látogat az aranyérmeshez".

Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 15. forduló:

Székelyudvarhelyi KC–Bukaresti CSM 34–28 (16–16)
A hazaiak gólszerzői: Kuzmanoszki 7, Mihalcea 6, Rusia 5, Ferenczi, Orbán 4-4, Dimache 3, Sztojlov 2, Răpciugă, Frăţilă, Tálas 1-1.
Hetesek: 5/5, illetve 3/2.
Kiállítások: 4–12 perc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."