Sport » Kézilabda

A mumus lenyelte az SzKC-t

Gyenge játékkal kapott ki a Székelyudvarhelyi KC a férfi kézilabda Nemzeti Liga szombat délutáni meccsén. A Pandurii Tg. Jiu elvitte a pontokat, megszakította az SzKC hazai veretlenségét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_szkc_tgjiu_apr16
Kezi_szkc_tgjiu_apr16
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. április 16., 20:55
7 hozzászólás. 

Nem indult túl jól a mérkőzés a Vlad Caba által irányított gárdának. Sem a védelem, sem pedig a támadás nem működött. A kapusok sem hozták a megszokott jó védéseket. A Pandurii Tg. Jiu ki is használta a megingásokat, folyamatosan vezetett.

A második félidőt négygólos hátránnyal kezdte a Székelyudvarhelyi KC – a tavaszi idényben eddig meg tudta fordítani hasonló esetekben az állást. De ott folytatták, ahol abbahagyták, vagyis rengeteg hibával, kihagyott ziccerekkel, eladott labdákkal, elpuskázott hetesekkel. Az edző mindent megpróbált , majd mindenkit pályára küldött, de a hátrány csak nőtt.
Kezi_szkc_tgjiu_apr16A játékrész derekán elfogyott a Székely Medvék szurkolótáborának türelme: előbb kifütyülték kedvenceiket, majd ellenük skandáltak. Nagy részük pedig elhagyta a lelátót, viselkedésük minősíthetetlen. A telt házas sportcsarnok közönsége ezt nem is díjazta, átvette a kezdeményezést, végig szurkolt, mikor már minden el volt veszítve. Mert nem csak akkor kell hősködni, amikor nyer a csapat.

A végső sípszókor megsemmisítő, kilencgólos vereség lett. A Pandurii ebben az idényben a bajnokságban és a felkészítő hazai tornán is legyőzte Udvarhelyt. A játékosok leszegett fejjel, tétova mozdulatokkal indultak neki, hogy pacsizzanak a sportszeretőkkel. Sokáig nem lehet viszont a sebeket ápolni, szerdán idegenben, a Brassói Dinamónál vendégszerepelnek.

Vlad Caba a meccs után majd húsz percet töltött az öltözőben, majd honlapunknak értékelve elmondta: „Jómagam és a csapat felelős a vereségért. Semmi sem vetítette előre, hogy elcsúszunk, 8-9 gólos győzelmet vártam, nem pedig ilyen mértékű vereséget. Fekete napunk volt, ilyen van minden csapat életében. Felnőttként kell kezelnünk, mert hanem elrontsuk ezt a szép eredményt, amíg eddig elértünk. A közönség előtt le a kalappal, sajnos mi gyenge napot fogtunk ki, de nem vagyunk gyengék".


Férfi Nemzeti Liga, 19. forduló:

Székelyudvarhelyi KC–Pandurii Tg. Jiu 25–34 (13–17)

A hazaiak gólszerzői:
Rusia 7, Răpciugă 5, Kuzmanoszki 4, Ferenczi 3, Tálas 2, Miroiu, Mihalcea, Frăţilă, Sztojlov 1-1.
Hetesek: 3/2, illetve 3/3.
Kiállítások: 2–8 perc.



7 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pandietele
2011-04-16 22:25:37
MEDVÉK HAZA !!!!!
Szégyen és gyalázat amit a medvék leműveltek.
Kell ilyen alkoholista csőcselék a csapatnak?
Ppfúúúújjjj.
avatar
birtam
2011-04-16 23:01:21
Ha nyerni szerettunk volna, akkor a jo jatekosok az elso felidoben nem pihentek volna! (RUSIA,KUZMANOVKSI,MIHALCEA)!
A kapusteljesitmeny 0!
avatar
hahaha
2011-04-16 23:29:02
Ezek nem szekelyek medvek hanem reszeg disznok....csak divat drukkerek akik piaval a kezukben uvoltoznek es csak akkor vaganygyerekek ha a csapat nyer. De ha vesztesre all a dolog akkor menekulnek...semmi szeklyeseg nincs ebben. Meg a nevukhoz sem meltoak...
Ajanlom, h a sportcsarnok kozelebe ne menjenek ezek a medvek, esetleg az allatkertbe mert odavalok.
avatar
pippo
2011-04-17 12:31:26
Drukkolás
Gyerekek, nem csak akkor kell drukkolni a csapatnak amikor a Székely Medvék nem drukkolnak, hanem mindig (pl.Németo.-ban az egész csarnok végig biztatja a csapatot). Az a legkönnyebb, hogy ülünk a tökmaggal a szánkban és kritizálunk, közben meg gondoljuk, hogy a Medvék milyen hülyék,mert végig drukkolnak, nem beszélve arról, hogy mindenki lenézi őket... A nézők esetleg szimpatizánsnak nevezhetik magukat, semmiképp se drukkereknek !!!
avatar
hahaha
2011-04-17 13:17:20
Ha szted a nezok csak szimpatizansak akkor a Szekely medvek mik lehetnek??? Fogalomzavarban szenvedsz. Egy drukker a csapatot nem hagyja ott a sz@rban mnikor az vesztesre all. A medvekre mindent lehet mondani, de azt h szrukolok na azt NEM !!!!Meg csak szekelyek sem.
avatar
pippo
2011-04-17 13:58:03
re:
Hahaha a nevedbol is latszik hogy egy mindenkit kirohogo passziv nezo vagy, fogalmad sincs hogy mi az a drukkolas.Jobb ha lefekszel.....
avatar
kisjoco
2011-04-17 14:58:43
a lényeget!
A medvék bunkók, a többiek szalonközönség. Nem olvastam sehol arról, hogy a játékosok nem kaptak fizetést január óta!!! Talán ezért nem játszottak úgy ahogy kellene?! Erről miért halgatunk? Ha nincs pénz, akkor szervezzenek gyüjtést, a vezetőség is ne most hagyja sz...rban a csapatot! Mondjuk a székelyhonon még az eredmény sincs feltéve, egy napja lejárt a meccs. Ennyit a médiapartnerről, mondjuk ők biztosan ezért nem írnak semmi rosszat. Inkább semmit nem írnak, csak rosszat ne kelljen... Nem baj, hétfőn megkérdezzük a Mokkában a fiukat, hogy mi is a helyzet valojában.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."