Sport » Kézilabda

Két szurkolót kitiltottak az SzKC-meccsekről

Nem nézte karba tett kézzel a Székelyudvarhelyi KC vezetősége a szombati, Pandurii Tg. Jiu mérkőzéseken történt szurkolói magatartást. Nyilatkozatot küldött szerkesztőségünkbe.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_szkc_tgjiu_apr16
Kezi_szkc_tgjiu_apr16
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. április 17., 16:30
7 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi KC vezetősége az április 16-i Tg. Jiu ellen játszott mérkőzés alatt a Székely medvék egy részének sportszerűtlen viselkedésével kapcsolatosan a következőket hozza Székelyudvarhely sportszerető közönsége tudomására.

Minden sportjáték verseny, így a kézilabda is. Minden versenynek vannak nyertesei és vesztesei. Városunk kézilabda csapata a klub vezetősége által kitűzött célok, és a szurkolói remények felett teljesített a 2010-2011-es bajnokság eddigi fordulói alatt.

Minden csapat, még Európa és a világ legjobbjai esetében is egy folyamatos sikersorozat után bekövetkeznek hullámvölgyek, rövidzárlatok. Ezt történt a szombati mérkőzés alkalmával is. A csapat küzdött, de a szerencse ez alkalommal elpártolt tőlünk.

Csapat és közönség egy nagy családot alkotunk. Jóban és rosszban, sikerben és sikertelenségben együtt kell legyünk egymást kell segítsük.

Köszönjük Székelyudvarhely sportszerű és sportszerető közönségének támogatását, a mérkőzés nehéz perceiben tanúsított együttérző, bátorító kiállását.

Ugyanakkor elítéljük a Székely medvék egy részének sportszerűtlen viselkedését és elhatárolódunk minden olyan megnyilvánulástól amely idegen a sport és Székelyudvarhely szellemiségétől.

A videofelvételek alapján beazonosított sportszerűtlen viselkedést tanúsító, a tettlegességig elmenő rendebontást elkövető Tököli Zsolt és András Gáspár szurkolókat meghatározatlan ideig kitiltjuk az SzKC rendezvényeiről.

Az SzKC vezetősége felülvizsgálja a Székely medvékkel való további együttműködés feltételeit.

A nyilatkozatot az SzKC vezetősége írja alá.


7 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
saty
2011-04-17 17:53:40
Kedves vezetoseg!!! Minden klubnal megtortenik ez a dolog !!! a szurkolok felhaborodasa jogos mert pocsek jatek, pocsek hozzallas jellemezte a merkozest. Remelem a szekelymedvek egy jo par mecsre nem mennek el !!!!
avatar
pandietele
2011-04-17 18:11:33
Nevetek ezentúl SZÉGYEN MEDVÉK !
A medvék jobban tennék, ha szépen bocsánatot kérnének.A tegnap esti viselkedés után fölösleges a "saty" féle szájkaraté. A csapat valóban haloványan teljesített de szégyen a medvéknek, hogy a bajban hátat fordítanak srácoknak.
Ezt úgy hívják, hogy aljas árulás.
Felálltak a székekről a 13. percben és elindúltak kifelé.
Nem kell itt a gyáva, nevetséges magyarázkodásotok.
Nagyon kemények vagytok, mint tavaszi esőben a gyermekláncfű... csajokat fenyegettek a lelátón...Az igen, bátorság.
Nem vagytok méltók, hogy viseljétek a csapat mezét és nagyon remélem többet nem látjuk a meccsen a férgesebbjét a medvéknek.
SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT!!! Ócska áruló banda....
Nevetek ezentúl SZÉGYEN MEDVÉK !
avatar
magyari58
2011-04-17 20:25:30
józanság
Szégyen amit a Székely Medvék egy része a tegnap elkövetett.
Addig kell a stratégiát felállitani,(a viselkedés szempontjából), jóban- rosszban kitartani a csapat mellett, amig a fejek tiszták, hátha berögzül.
A cspatnak akkor van szüksége a bíztatásra amikor gyenge napot fog ki, mert, ha jól megy a játék anélkül is győznek. Ne gondoljuk, hogy olyan jó csapatunk van, hogy nem kaphatnak ki, csak a szerencse idáig velünk volt. Még mindig a második helyen vagyunk. Csak igy tovább. HAJRÁ UDVARHELY. Hajrá Székely Medvék. A csapatnak szüksége van rátok, csak fegyelmezettek legyetek.
avatar
hahaha
2011-04-17 22:49:04
Azt is hallottam, h a szekely medvek kozul egy-egy betyar ember noket fenyegetett...na ez a szegyen..Gratula Szekely Medvek leszerepeltetek orokre. Nem ilyen egy igazi szurkolo. Es nekem itt ne szepitsen senki , mert egy szurkolo joban rosszabn kiall csapata mellett. Arulok,.
avatar
Konektor
2011-04-17 23:06:41
MOST MAR LEGYEN ELEG ...SZEKELY MEDVEK VISELKEDESE KRITIKAN ALULI VOLT DE AZERT SZUKSEG VAN RAJUK PARBESZED A MEGOLDAS MEGER EGY PROBAT !!!!!!!!!
avatar
taylor
2011-04-17 23:23:24
Szerintem se kell az osszes Szekelymedvet elitelni, de az is igaz hogy a parbeszedet nem fejrugassal inditjak.
avatar
pippo
2011-04-19 16:49:15
Na ez a baj, hogy meg sok ilyen van mint Hahaha, akik bohocnak nezik azt aki allandoan szurkol minden merkozesen, ha kell otthon es ha kell idegenben is (ahol nem egyszer kicsin mulott, hogy a fogunkat otthagyjuk, de volt olyan akinek tenyleg kiutottek Bakoban!) hetveget nem nezve es nem sajnalva, csaladot otthon hagyva, csak azert, hogy 600 km tavolsagban se erezze az SZKC csapata idegenben magat !!! Hat igen ezek lennenek a Szekely Medvek !!!
En ugy erzem, hogy ha most 1 vagy 2 ember hibazott is kozuluk, azert nem kellett volna rahuzni a vizes lepedot az egesz torzsszurkolora, nem ezt erdemlik a sracok! Ajanlom az SZKC vezetosegenek, hogy vegyek fel a kapcsolatot a Szekely Medvekkel es beszeljek meg a tortenteket,hogy tobbet ne fordulhasson elo ilyen, hisz minden mai modern csapat vezetosege kiall es ki kell alljon a torzsszurkoloi mellett.Hiszem, hogy csak a parbeszed viheti elore a dolgokat a csapatunk erdekeben!!! Udv minden kezilabda kedvelonek! Laszlo Zsolt-Szekely Medve/Dania

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."