Sport » Kézilabda

Rusia kiütötte a Dinamót

Nyert a Székelyudvarhelyi KC a férfi kézilabda Nemzeti Liga szerda esti találkozóján a Brassói Dinamo otthonában. A meccs embere Vlademir Rusia volt, aki együttese góljainak több mint felét szerezte.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_Szkc_Dinamo_okt15
Kezi_Szkc_Dinamo_okt15
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. április 20., 21:53
0 hozzászólás. 

Nem volt könnyű dolga a Székelyudvarhelyi KC-nak a férfi kézilabda Nemzeti Liga 20. játéknapján, a Brassói Dinamo kellemetlen ellenfélnek bizonyult. A vendégek védekezése sem segítette a kapusokat, így a brassóiak majd minden támadása góllal ért véget. Az első félidőben sokáig vezettek, de a pihenőre döntetlennel mehettek a csapatok.

A második felvonásban sem tudta leszakítani ellenlábasát a tabella második helyezettje, de átvette a kezdeményezést, Rusia gólerős játékára nem volt ellenszere a házigazdának. A két pont sorsa csak a végjátékban dőlt el, ezzel az udvarhelyiek valamelyest feledtették legutóbbi hazai vereségüket a Pandurii Tg, Jiuval szemben.

Kezi_szkc_tgjiu_apr16

A grúz idegenlégiós, Vlademir Rusia elképesztő mérkőzést tud maga mögött, egymaga 18 alkalommal köszönt be ellenfele kapujába, vagyis az SzKC találatainak több mint felét szerezte.

A találkozó után Vlad Caba így értékelt: „A győzelmet lélekkel és nagy akarattal szereztük meg, Nem volt jó a játék, de most ebben a pillanatban ennyit tudtunk kicsikarni magunkból, ez pedig elégséges volt. Rusia volt a motor, de Mihalcea játékát is ki kell emelni, mert sérülten is vállalta a játékot. Megyünk tovább, remélem, hogy a közönség is mellettünk lesz a következő, Kolozsvár elleni meccsen."

Nemzeti Liga, 20. forduló:

Brassói Dinamo–Székelyudvarhelyi KC 31–34 (15–15)

A vendégek gólszerzői:
Rusia 18, Kuzmanoszki, Tálas, Mihalcea 3-3, Ferenczi, Sztojlov 2-2, Frăţilă, Dimache, Orbán 1-1.
Hetesek: 5/5, illetve 6/5.
Kiállítások: 12-8 perc.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."