Sport » Kézilabda

Időn túli hetessel veszített pontot az SzKC

Kiélezett csatában, az utolsó pillanatban dőlt el a pontok sorsa szerdán este a férfi kézilabda Nemzeti Liga 21. játéknapján. Döntetlen lett a vége a Székelyudvarhelyi KC–Kolozsvári U összecsapásnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_szkc_kolozsvar_apr27
Kezi_szkc_kolozsvar_apr27
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. április 27., 19:35
2 hozzászólás. 

Majd' telt ház előtt kezdődött a találkozó, igaz a Székely Medvék szurkolócsoportjának csupán néhány tagja látogatott ki. Két banneren volt olvasható üzenetük: Amíg mi veletek, miért ellenünk, valamint Voltunk, vagyunk! A sportszerető közönség így is jó hangulatot keltett a találkozó alatt.

Kezi_szkc_kolozsvar_apr27

Jobban kezdett a vendégcsapat, az első húsz percben vezetett is. Az udvarhelyieknek nem állt össze a védekezésük, támadásban pedig rendre hibáztak. A félidő végét aztán alaposan megnyomták, végre azt a játékot mutatták, melyet oly sokszor megszokhattunk. Ez rögtön meg is látszott az eredményjelzőn, négygólos SzKC-előny lett a pihenőre.

Nem hagyta magát azonban az U, az udvarhelyiek pedig nem tudták leszakítani. Zsinórban négy gólt kaptak, így a meccs további része már mindvégig szoros volt. A végjáték döntött, az utolsó percben egygólos hazai vezetésnél Varó hetest hárított. Rusia ellentámadása a két pontot jelenthette volna, de ő a hálóőrbe bombázta.

Pár másodperc volt hátra, amikor büntetőt fújtak a vendégeknek: az időn túli hetest már nem vétették el. A Kolozsvári U három, minimális különbséggel elvesztett találkozót követően nyert egy pontot. A Székelyudvarhelyi KC ebben az idényben először ért el döntetlent.

Kezi_szkc_kolozsvar_apr27

Mestermérleg

„Győzni jöttünk, a csapatom is azt akarta. Az első félidő végét nagyon elszúrtuk, de a pihenő után visszajöttünk a meccsbe. Végig nyomás alatt játszottunk, de örülök a pontnak, mert egy nagyon jó képességű ellenfél otthonában szereztük".
Constantin Ştefan, U

„A mérkőzésnek több momentuma is volt, de az utolsó pillanatok döntöttek. Megszerezhettük volna a diadalt, ha nem sietjük el a támadást, vagy ha végig kipasszoljuk. A fiúk akaraterejét dicséret illeti. Volt pár különös játékvezetői ítélet, de azok eldöntését a szakemberekre bízom".
Vlad Caba, SzKC

Kezi_szkc_kolozsvar_apr27

Férfi kézilbada Nemzeti Liga, 21. forduló

Székelyudvarhelyi KC–Kolozsvári U 30–30 (19–15)

Együttesünk gólszerzői: Rusia 8, Mihalcea, Kuzmanoszki 5-5, Răpciugă, Tálas, Sztojlov 3-3, Ferenczi 2, Orbán 1.

Hetesek: 3/3, illetve 6/5.

Kiállítások: 8–10 perc.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kszl
2011-04-28 07:23:48
Kemeny meccs volt...
avatar
feher-fekete
2011-04-28 11:15:45
nem is erdemlik meg hogy nyerjenek...amig ejjelig fogado irodakba toltik az idejuket es kavezokban...tudom ez kezilabda de nalluk nincs puskas mondata nagy penz nagy kezilabda, kis penz kis kezilabda...de lam kis penzbol is lehet sziv focit jatszani, es lehet sok penzbol arcoskodni...hajra vezetoseg

[Moderálva]

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."