Sport » Kézilabda

Két húzóember hosszabbított az SzKC-val

Még két évet udvarhelyi színekben szerepelnek Sorin Bârză és Vlademir Rusia. A hálóőr és a gólgyáros pénteken írta alá újabb szerződését.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_szkc_barza_rusia_alair
Kezi_szkc_barza_rusia_alair
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. május 20., 15:50
0 hozzászólás. 

Sajtótájékoztató keretében írták alá a dokumentumokat, a Székelyudvarhelyi KC elnöke, dr. Verestóy Attila elmondta, boldog, hogy a csapat két alappillére továbbra is itt marad: „Ez az idény bizonyosságot adott, hogy Udvarhely megérett arra, hogy ott legyen az élmezőnyben, hiszen a dobogón végez az együttes. A klubvezetésnek pedig ugyanúgy komolyan kell arra összpontosítania, hogy a folytatásban is tartani tudjuk ezt az eredményt. Ezért is egyeztünk meg azon két játékossal, akik igazán kivették a részüket a siker eléréséből. Hosszútávon gondolkodunk, így két évre kötöttük a szerződéseket".
Kezi_szkc_barza_rusia_alair
Sorin Bârză és Vlademir Rusia mehetett volna már gárdákhoz, hiszen volt felkérésük bőven, ők az SzKC-t választották: „Egy tervnek vagyunk a részesei, így boldogan fogadtam el az újabb felkérést. Azt szeretném, ha ezen, mely csodálatos volt ne a legjobb legyen az együttes életében" – mondta Bârză.

A grúz idegenlégós eddig többször váltott együttest pályafutása során. „Eddig az volt a jellemző, hogy egy-két év után távoztam a csapataimtól. Csábítottak más helyről is, de mindenkinek azt mondtam, a jelenlegi klubom, a Székelyudvarhely az első. A vezetőség is úgy látta, hogy maradjak, így mindenki másnak nemet mondtam" – fejtette ki az átlövő.
Kezi_szkc_barza_rusia_alair
A Székelyudvarhelyi KC szombaton 18 órától játssza a Nemzeti Liga utolsó találkozóját hazai környezetben a Bákói Ştiinţa ellen. Amennyiben egy pontot szerez az összecsapáson ezüstérmet vehet át.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."