Sport » Kézilabda

Hivatalosan is SzKC-játékos lett a gólvágó

Az elmúlt idény legeredményesebb kézilabdázója, Gabriel Florea csütörtökön sajtótájékoztató keretében írta alá szerződését a Székelyudvarhelyi KC-val.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_florea_alair
Kezi_florea_alair
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. július 14., 19:13
1 hozzászólás. 

A férfi kézilabda Nemzeti Liga gólkirálya az elmúlt szezonban kétszázszor volt eredményes, az ezüstérmes klub egyik legjobb igazolása lehet a nyári szünetben. A Székelyudvarhelyi KC szerdán kezdte meg a felkészülést a soron következő idényre. Először Udvarhelyen kizárólag fizikai terhelést kapnak a játékosok, majd ugyancsak erőnléti edzőtábort tartanak a Madarasi Hargitán.

A szerződés aláírása előtt az SzKC elnöke, dr. Verestóy Attila elmondta: „Nem adhatjuk alább, ezért is erősítettünk. Az SzKC egy kézilabdacsalád, akiknek a mesterei, a tanítói a Nemzeti Ligában játszó sportolók. Remélem, hogy a közeljövőben Udvarhely képes lesz fiatal, tehetséges játékosokat termelni, akik az élvonalban szerepelhetnek. Az ezüstéremtől már csak egy lépés a következő szint. Ezt kell megcélozzuk!"

Kezi_florea_alair

Az új szerzemény, Gabriel Florea, két évre kötelezte el magát az SzKC-hoz. „Nem lesz gond a beilleszkedéssel, mert egy profi együttesről van szó. Személyes ügyem volt, hogy a liga gólkirálya legyek. Ha most nem én szerzem a legtöbb találatot, akkor sem baj, sokkal fontosabb, hogy a csapat nyerjen meccsről meccse" – mondta a válogatott balszélső.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bence
2011-07-17 21:53:43
Legyen az idén is személyes ügyed,....:) Isten hozott! :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."