Sport » Kézilabda

Medvék békültek, kézibérlet váltható

A Székely Medvék közleményben kértek elnézést a Székelyudvarhelyi KC vezetőségétől, sportszeretőktől a múlt idény ballépése miatt. Az SzKC elkezdte a bérletek árusítását.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_szkc_kolozsvar_apr27
Kezi_szkc_kolozsvar_apr27
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. július 27., 17:05
2 hozzászólás. 

A szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményt ezúttal teljes egészében közzétesszük.

"Ezúton szeretnénk ismertetni a székelyudvarhelyi sportszerető közönséggel, hogy a napokban a Székelyudvarhelyi KC vezetőségével kielemeztük az elmúlt szezonban elkövetett hibákat és arra a közös elhatározásra jutottunk, hogy fátylat borítunk a múltra és megújult erővel, a sportszerűség határain belül ezentúl is szurkolni fogunk az SzKC csapatának.

Ígéretet tettünk és teszünk, hogy az elmúlt szezon hazai Tg. Jiu elleni nem megfelelő megnyilvánulásunk többé nem fog előfordulni, ugyanakkor ezen közlemény által párbeszédre hívjuk a Fan Club tagjait, hogy az eddigi nézeteltéréseket megtárgyaljuk és a csapat érdekeit szem előtt tartva normális körülmények között együttműködjünk!

Kezi_szkc_kolozsvar_apr27

Végezetül pedig sok sikert szeretnénk kívánni a csapatnak az új idényben, reméljük, hogy még sok szép győzelemmel fognak megörvendeztetni mindnyájunkat! Hajrá SzKC, hajrá Udvarhely!"

A közleményt a Székely Medvék tagjai írják alá.

Bérletet lehet váltani

Az Székelyudvarhelyi KC értesíti szurkolóit, hogy a 2011/12-es szezonra a bérletek árusítása 2011. július 28-án kezdődik a Merkúr üzletház lottózójában (nyitvatartás keddtől szombatig 9-15 óráig). Ami az árakat illeti, felnőtteknek 90, diákoknak és nyugdíjasoknak 70 lejbe kerülnek.

A régi bérlettulajdonosok részére a csapat elővásárlási lehetőséget biztosít augusztus 23-ig. Az érintetteknek vásárláskor fel kell mutatniuk régi belépőjüket. A nyugdíjasoknak és a diákoknak igazolniuk kell a helyszínen, szelvénnyel vagy ellenőrzővel, hogy valóban jogosultak a kedvezményes bérletre.

A belépők kiváltásakor ülőhelyet választhat a tulajdonos, így minden egyes meccset az adott helyről nézhet végig.

Újdonság, hogy a Nemzeti Liga hazai találkozóin kívül a bérlet az októberi EHF Kupa meccsre is belépési jogosultságot biztosít.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
fa
2011-07-28 10:12:57
Akkor még egyszer kérjenek elnézést, mert ebben a közleményben nincs elnézés kérve,...csak valamiféle ígérettételt látok!!!
avatar
fa
2011-07-29 10:15:08
?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."