Sport » Kézilabda

Küzdelmes két pont

A Székelyudvarhelyi KC Kolozsvárra látogatott a Nemzeti Liga 8. fordulójában, és végig vezetve megérdemelten hozhatta el a pontokat az “U”-tól.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

IMG_2263
IMG_2263
szerkesztoÍRTA: MAN ERIKA
2009. november 12., 18:06
0 hozzászólás. 


Egy szoros mérkőzést láthattak a Horia Demian Sportcsarnokba kilátogató drukkerek, hisz a tabellán hetedik és nyolcadik helyezett csapott össze. A Szabó Leventét is soraiban tudó hazai csapat a pontok otthon tartásáért a legvégsőkig küzdött.

A mérkőzés első találatát a hazaiak szerezték, de az SzKC azonnal ki is egyenlített. A csapatok fej-fej mellett haladtak egészen a 13. percig, amikor is a hazaiak tudtak először meglépni két góllal. Ezt nagy részben köszönhették Szabónak, aki több udvarhelyi támadást parádésan védett.

Ennek ellenére hamar összekapták magukat az udvarhelyi fiúk, és Mihalcea vezetésével kiegyenlítettek. A védelem kezdett összeállni, a támadások is egyre céltudatosabbak lettek, így a 16. percre már kétgólos előnyre tett szert Udvarhely. Az előnyt sikerült megőrizni a félidő előtti pillanatokig, ekkor Tálas ziccerből betalált, így 13-16-os félidei eredménynél vonulhattak öltözőbe a csapatok.

IMG_2263

A szünetről az udvarhelyi játékosok tértek vissza határozottabban, és egy újabb Mihalcea találatot követően először vezetett néggyel az SzKC. Látszólag fejben felülkerekedtek a vendéglátókon, akik nem bírták tartani a lépést, és támadásaikat sorra elhibázták.

Egészen a 47. percig sikerült tartani a vendégeknek a 4-5 gólos előnyt, de a kincses városiak kettőre faragták hátrányukat. Ekkor Constantin Ştefan időt kért, ami látszólag pont jókor jött, mert az SzKC hamar összeszedte magát, és visszaállította háromgólos előnyét, amit megtartott egészen a mérkőzés végéig.

Ezzel a győzelemmel az udvarhelyiek pillanatnyilag feljöttek a 6. helyre, de ha a Bucovina Suceava szombaton megnyeri hazai mérkőzését a Dinamo ellen, akkor jobb gólarányával visszaelőzi a KC-t.

Kolozsvári U – Székelyudvarhelyi KC 30-33 (13-16)
Gólszerzők: Sztojcsevszki 9, Lazăr 5, Grasu, Duricin és Marta 3-3, Burca és Busecan 2-2 , Ani, Pavel ésHagiu 1-1, illetve Mihalcea 11, Rusia 7, Frăţilă és Tálas 5-5, Răpciugă, Ferenczi, Lucsics, Liberț és Marcseta 1-1.
Hetesek: 5/3, illetve 4/3
Kiállítások: 6-6 perc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."