Sport » Kézilabda

Nem sztárcsapat, de kemény ellenfél jutott az SzKC-nak

Kedd délben Bécsre figyelt a Székelyudvarhelyi KC. A férfi kézilabda EHF Kupa harmadik körének sorsolásán norvég ellenfél, a Haslum HK jutott a román ezüstérmesnek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_2011_12/szkc_fivers_2011_okt_15
Kezi_2011_12/szkc_fivers_2011_okt_15
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. október 18., 12:35
0 hozzászólás. 

A csapatnév nem igazán mondott sokat, így utánanéztünk: a skandináv ország bajnokával lesz dolga Tálaséknak. A kizárólag norvég kézilabdázókból álló klub nagy harcban volt a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutáshoz. A selejtezőcsoportban az izlandi FH Hafnarfjardart 36–29-re verte, a döntőn pedig csupán egy góllal kapott ki a a macedón HC Metalurg Szkopjétől (28–29). A Haslum HK rutinos a nemzetközi porondon, rendre a az EHF Kupában és a KEK-ben szerepeltek az elmúlt években.

Kezi_2011_12/szkc_csmbukarest_2011_szept18

A Székelyudvarhelyi KC edzője, Vlad Caba nem volt túl optimista a sorshúzást követően: „Talán egyetlen gárda, az izraeli volt a legkönnyebb ellenlábas, amit kaphattunk volna. A többiek jobbak nálunk. Magáról a csapatról nincs információm, de ismerem a norvég kézilabdát. Nagyon szerencséről nem beszélhetünk. A sztárcsapatokat, a Magdeburgot, a Löwent elkerültük, de a Haslum szintben utánuk következik. Ha nem is ismerik ezt a klubnevet világszerte, de abban biztos vagyok, erős gárdával lesz dolgunk".

A Székelyudvarhelyi KC a párharc első összecsapását hazai környezetben, nagy valószínűséggel november 26-án játssza, egy hétre rá pedig Norvégiába utazik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."