Sport » Kézilabda

Temesváron éjszakáznak az SzKC-sok

A Challenge Kupa harmadik körének visszavágójára indult el a udvarhelyi férfi kézilabdacsapat Macedóniába, ahol a Pelister Bitola 08 együttese fogadja.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

KC_Szaszsebes
KC_Szaszsebes
szerkesztoÍRTA: GÁL LÁSZLÓ
2009. november 19., 23:21
1 hozzászólás. 


Az első mérkőzésen 31-21-re nyertek az udvarhelyiek, így tízgólos előnnyel vágtak neki az útnak. Székelyudvarhelyről reggel 8 órakor indult a 25 fős küldöttség. A klub vezetősége 16 játékost nevezett erre a mérkőzésre: Varó Lajos, Sorin Bârză, Mino Matus, Eugen Frățilă, Răpciugă Răzvan, Vladimir Rusia, Orbán Levente, Milutin Lucsics, Cosmin Liberț, Ferenczi Botond, Gabriel Daninfeld, Andrei Mihalcea, Mihăiță Miroiu, Mirko Marcseta, Tálas Huba és Solcanu Alin. Vladimir Rusia az egyedüli játékos, aki nem tartott a csapattal, mivel a grúz állampolgárok vízumkötelesek Szerbiába, ezért ő repülőgéppel érkezik Macedóniába.


KC_Szaszsebes
Szászsebesen

Az utazás első megállója 13 órakor Szászsebesen volt, ahol a csapat megebédelt, majd onnan száguldott tovább, egészen Temesvárig. Ebéd után a gárda nagy része elaludt, mint ahogy azt teszi/tenné az emberek nagy része. Az utazás ideje alatt a fiúk pihentek és relaxáltak, ki zenehallgatás, ki olvasás, ki pedig alvás formájában. A buszon elvétve lehetett hallani párbeszédeket a tegnap esti mérkőzésről. Próbálták keresni a magyarázatot, hibákat, hogy mi is történt az egy nappal ezelőtti találkozón.

KC_temesvar
a Temesvári Sportiskola termében edzenek a KC-sok

Temesvárra 17:15-kor érkezett a csapat. Az elszállásolás után a helyi sportiskola sportcsarnokában a fiúk részt vettek egy szűk másfél órás átmozgató edzésen, amelyet vacsora követett.

KC_temesvar2

Holnap korai táborbontással kezdenek, mivel a csapat 7 órakor indul tovább Macedóniába. Az érkezes utáni program hasonló lesz a ma estihez, mivel 19 órától ugyancsak másfél órás átmozgató edzéssel melegítenek a szombati nagy meccsre.

Gál László, Temesvár.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
petya0611
2009-11-20 23:49:00
Hajrá SzKC!!!!!!!!! Győzni fogtok!!! :) :) :) :) :) :) :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."