Sport » Kézilabda

Rosszul sikerült SzKC-főpróba a premier előtt

Csapnivaló játékkal vereséggel felérő döntetlent játszott hazai környezetben a Székelyudvarhelyi KC a férfi kézilabda Nemzeti Liga tizedik fordulójában. Nincs bocsánat – az edző szerint.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_2011_12/szkc_ploiesti_2011_nov26
Kezi_2011_12/szkc_ploiesti_2011_nov26
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. november 26., 20:50
0 hozzászólás. 

Mindenki bizakodott az elmúlt játéknap mérkőzése után. Akkor a Székelyudvarhelyi KC valósággal lemosta a pályáról a Szatmárnémeti VSK-t. Szombat este az újonc CSM Ploieşti látogatott a sportcsarnokba. A diadal borítékolható volt. De csak első látszatra.

Maga az edző, Vlad Caba úgy vélekedett a meccs előtti napon, nem szabad kiengedni, sőt formanövekedést vár a fiúktól. Ellenkező esetben elcsúszhatunk a banánhéjon. Ezen intelme igencsak süket fülekre talált. Az előjelek sem voltak jók, mindkét kapus sérült, az együttes harmadik számú hálóőrén, Orbán Szilárdon nagy volt a nyomás így. De rajta nem sok múlott. Az első félidőben még ha hibákkal, néhol ütemtelenül játszott az SzKC a pihenőre úgy mehetett, hogy négygólos előnyben volt.

Kezi_2011_12/szkc_ploiesti_2011_nov26

A folytatásban aztán inkább hasonlított a teljesítmény egy ifimeccsre, mintsem egy olyan érett játékra, amelyre szüksége lesz az EHF Kupában az udvarhelyieknek. Eladott labdák, kihagyott hetesek és ziccerek. Szertelen játék, mely nyomán az ellenfél kapaszkodott, és bár semmi nagyot nem mutaott a végjátékban kiegyenlített.

Még így sem volt veszve semmi, a házigazda kidolgozta a lehetőségeket, ellentámadást indított. A befejezések elmaradtak. A lefújáskor nem hittek a szemüknek a vendégek, olyan tettet vittek véghez, melyet titokban sem reméltek.

Kezi_2011_12/szkc_ploiesti_2011_nov26
A tréner pedig odamondott: „Nem lehet erre semmiféle magyarázatunk. Egyik meccsről a másikig nem lehet ennyire visszaesni. Ilyen hozzáállással, komolysággal, koncentrálással nem lehet pályára lépni. Egyes játékosok nagyfokú veszélyt jelentettek nem az ellenfélre, hanem magunkra. Pontot veszítettünk egy kiesőjelölt ellen".

Sokáig nem lehet viszont nyaldosni a sebeket. A figyelem most az EHF Kupa 3. kör találkozóira kell irányuljon. December 3-án és 4-én mindkét meccsnek a sportcsarnok ad otthont. A norvég Haslum HK elleni továbbjutás megmentheti az egész idényt.


Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 10. forduló:

Székelyudvarhelyi KC–CSM Ploieşti 27–27 (15–11)

Gól: Rusia 9, Florea 5, Mihalcea, Adomnicăi, Tálas 3-3, Câmpan, Irakli 2-2.
Hetesek: 5/1, illetve 3/2.
Kiállítások: 8–4 perc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."