Sport » Kézilabda

Forró tavasz előtt az SzKC

Lejárt a téli szünet a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabda Nemzeti Liga ezüstérmesének. Szerdától elkezdődik a rövid, valamivel több mint kéthetes ráhangoló a folytatásra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_2011_12/szkc_csmbukarest_2011_szept18
Kezi_2011_12/szkc_csmbukarest_2011_szept18
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. január 04., 18:06
0 hozzászólás. 

A Nemzeti Liga rajtját a harmadik helyről váró Székelyudvarhelyi KC számára január 21-én folytatódik a pontvadászat, amikor a sportcsarnokban látják vendégül a Kolozsvári U gárdáját. Addig orvosi vizsga, két felkészülési meccs a román ifjúsági-válogatottal (13-án Suceaván, 17-én a sportcsarnokba) és egy barátságos találkozó az Universitaea Suceavánál (14-én) van a programon.

Kezi_2011_12/szkc_csmbukarest_2011_szept18

A Vlad Caba által irányított együttesnél nincs újdonság, még kérdéses, hogy a szünetben Sorin Bârzătől megvált klubhoz érzik-e újabb hálóőr. Egyelőre foghíjas a keret, hiszen a három román (Mihalcea Andrei, Tálas Huba és Florea Gabriel), illetve az észt válogatott (Martin Johannson) hazája nemzeti együtteseivel vív vb-előselejtezőket, ők csak később csatlakoznak a többiekhez.

A román bajnokság mellett az EHF kupa nyolcaddöntőjében is talpon van még az SzKC. Február 11-én a címvédő Göppingen otthonában mérkőzik meg, egy hétre rá pedig hazai környezetben fogadja a német gárdát.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."